El festival Viure de Cinema de Bunyol 2021 culmina amb un homenatge a Berlanga

Post també disponible en: Castellano

Arranca el pròxim 2 de maig en la localitat. Les millors pel·lícules premiades a nivell nacional i internacional es projectaran tots els dijous de manera alterna en els dos teatres del municipi a les 20h.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol organitza del 2 de maig al 22 de juny una nova edició del Viure de Cinema en la localitat. Aquesta edició 2021 està dedicat a l’Any Berlanga. En horari vespertí, a les 20h, i en tots dos teatres locals: Palacio de la Música i Teatre Montecarlo, es projectaran pel·lícules per a tots els gustos. L’últim dia, el 22 de juny, coincidint amb la nit més curta de l’any, es projectarà una selecció de curts de la Filmoteca Valenciana en una vetlada anomenada “La nit més curta”. Aquest últim serà a la Sala El Mercat. 

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura a l’Ajuntament de Bunyol, resumia aquesta aposta del Viure de Cinema 2021 com un conjunt de pel·lícules i curts premiats nacional i internacionalment i que està pensat per a tots els gustos cinèfils i totes les edats. El preu de cada sessió tots els dijous, a excepció del primer dia que serà diumenge 2 de maig, el de la clausura, el 17 de juny i l’últim, que serà el dimarts 22 de juny, serà de 3 euros. L’últim i la clausura del cicle es podrà accedir amb entrada gratuïta i el del 2 de maig l’entrada és a 5 euros.

El diumenge 2 de maig a les 20h en el Palau de la Música es farà una presentació oficial i un concert homenatge a Morricone. El dijous 6 de maig, en el Teatre Montecarlo, es projectarà “Les Noces de Rosa”. Al següent dijous, el 13 de maig, en el Palau de la Música, podrà veure’s “Una altra ronda”. Seguidament, el 20 de maig en el Montecarlo, “Nomadland” i l’últim de mes, el 27 de maig, “El Pare” en el Palau de la Música. 

Ja al juny, el 3, en el Teatre Montecarlo, “Les xiquetes”. Al següent dijous, “Una jove prometedora”. La clausura del Viure de Cinema serà al següent dijous, el 17 de juny, amb entrada gratuïta, amb l’homenatge a Berlanga, i la projecció de la seua pel·lícula més coneguda “El botxí”. Es finalitzarà aquest cicle amb la selecció de curts de la Filmoteca Valenciana en “La Nit més curta”. Aquest serà a la Sala El Mercat. 

Pallás confirma que ja s’està preparant amb les dues societats musicals l’organització de Concerts amb Seguretat, com es va fer l’estiu passat i que van ser tot un èxit: “Esperem que cada vegada anem recobrant la nostra anterior normalitat, i que els aforaments no siguen tan restringits. Volem poder escoltar la nostra música i en això estem ja treballant, sempre a costa de que la situació sanitària continue sent procliu i que la vacunació augmente i arribe de manera massiva al nostre municipi”, sentència l’edil.

El regidor anima a l’assistència en Viure de cinema, a consumir cinema en sala, a donar suport a la cultura, i a continuar acudint a tots els actes culturals que es programen des de l’Ajuntament de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*