El Festival Viure de Cinema, les Jornades LGTBI, concerts de música en directe i teatre componen l’oferta cultural de Bunyol per a aquest exercici

Post també disponible en: Castellano

El regidor de Cultura a l’Ajuntament de Bunyol, Arnaldo Carrascosa, ha realitzat “un balanç molt positiu al voltant dels nombrosos actes culturals que van esdevenir en la localitat en 2018. Entre els principals actes que van atreure a milers d’aficionats a la música van destacar la Biennal de Música, el Festival Viure de Cinema o les Jornades LGTBI “.

A la Biennal de Música, recorda l’edil de Cultura, “tots els gustos musicals i totes les edats van poder veure i descobrir-durant tot el mes de juliol, procedents de músics, grups i actuacions professionals de calat internacional, i fins i tot local, amb els nombrosos grups o professors procedents d’aquesta localitat que traslladen el seu talent a qualsevol racó del món. Tallers, cursos, masterclasses, grans concerts a càrrec d’excel·lents artistes com Jorge Drexler, o Pancho Varona, Antonio García de Diego, Mara Barros i Paco Baneyto en “la Nit sabinera”. Sense oblidar els concerts de rock i de música de bandes, que formen part de la idiosincràsia del municipi, a càrrec de les formacions bandístiques de les dues societats musicals, i el concert a Tres bandes, a càrrec de la Unió Musical de Llíria, l’Ateneu Musical de Cullera i la Societat Musical l’Artística de Bunyol “.

L’edil ha recordat que les “immillorables obres de teatre, social, compromès i per a tots els públics, els innombrables actes organitzats per la Biblioteca Municipal com xerrades, presentacions de llibres i passi de pel·lícules de calat social, que van omplir un any on la música , el cinema i l’art reflecteixen un poble compromès i que aposta fermament per la cultura, per la nostra cultura, per totes les cultures del món “, segons Arnaldo Carrascosa.

“Encara que per a aquest 2019, en els primers sis mesos Bunyol compta amb grans plats forts com el I Festival de Música Indie, en què tres grups internacionals podran veure a l’escenari del teatre Montecarlo el proper 2 de març com Neuman, The X i Cycle. Després d’ell, el Festival Viure de Cinema, que un any més, cada dijous nit de forma alternativa en els dos teatres de la localitat (Teatre Montecarlo i Palau de la Música), es pot veure grans pel·lícules, dues espanyoles, dos europees i dues americanes, acompanyades d’un curt valencià “.

“A més, grans obres teatrals ens esperen al municipi. El 12 d’abril la companyia Yllana.com porta el seu excel·lent espectacle” Xefs “. Al maig, la divertidíssima obra que està triomfant en els teatres de tot Espanya” Pels pèls “també estarà aquí. i ja al juny, veïns, visitants i seguidors de Zenet tenen una cita a l’Auditori de Sant Lluís. Serà el dissabte 29 de juny. Una altra les grans cites musicals en què es preveu seguidors de tots els punts de la geografia espanyola “.

“També al juny està prevista l’organització d’unes noves Jornades LGTBI on la denúncia social a través de la cultura és un dels baluards que el regidor Arnaldo Carrascosa ha perseguit en aquesta legislatura, i en la qual tots hem d’implicar, independent de l’equip de govern que hi pugui haver al maig, sempre lluitaré perquè aquest tipus de jornades segueixin presents a Bunyol “, ha finalitzat el regidor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*