El govern de Bunyol (PSOE, EU i Podem) té previst aprovar el seu pressupost per a 2020 dijous que ve

El concejal Manuel Sierra (PSPV-PSOE).
El concejal Manuel Sierra.

Post també disponible en: Castellano

El pressupost per al 2020 s’elevarà a el proper ple extraordinari de l’Ajuntament de Bunyol, que tindrà lloc el dijous 19 de desembre, a les 19,00 hores. Les subvencions nominatives a Buñol ascendirien a 372.200 euros, 33.750 euros més que en els pressupostos de 2019.

La Regidoria d’Hisenda i Contractació de l’Ajuntament de Buñol aposta, a més, per revitalitzar el Consell d’Entitats per a aquesta legislatura

L’equip de govern de l’Ajuntament de Buñol (compost per PSOE, EU i Podem) té previst elevar a ple aquest dijous, 19 de desembre, els comptes públics del municipi per al pròxim exercici 2020.

Uns comptes públics que no deuen tenir problemes per tirar endavant amb els vots dels 8 regidors de l’equip de govern enfront dels 5 amb què compta l’oposició (PaP i IAB).

A més, aquests comptes han comptat ja amb “el suport per majoria absoluta al Consell Econòmic i Social als pressupostos, òrgan on estan representats els sindicats, els partits amb representació al consistori i els empresaris i la bona acollida que ha tingut en el Consell d’Entitats (òrgan municipal on estan representades totes les associacions de Bunyol) la proposta, fan presagiar a el regidor d’Hisenda i Contractació de l’consistori, Manuel Serra, que els pressupostos seran aprovats i aquest ascens en les subvencions nominatives serà una realitat. Cal destacar que aquesta subvenció directa no és una pràctica habitual a la resta de municipis, sent un tret propi de la capital de l’Hoya, en la seva aposta per consolidar el teixit associatiu de la localitat “, tal com han informat fonts municipals.

La regidoria d’Hisenda i Contractació s’ha “compromès amb el Consell d’Entitats a convocar aquest òrgan de manera trimestral i en treballar en uns barems més definits, per aclarir els motius pels que des del consistori es decideix donar un tipus de subvenció o un altre “.

En aquest sentit el regidor responsable de l’àrea, Manuel Serra, ha assegurat que agraeix “el to constructiu d’aquesta petició, sent els propis membres de la mateixa, conscients de les diferències que hi ha entre uns col·lectius i altres i la dificultat d’afrontar aquesta tasca. és un repte col·lectiu interessant, que pot ajudar a connectar a el teixit associatiu de Bunyol encara més amb el consistori i el que és més important, a interrelacionar-se entre ells, podent sorgir d’aquesta unió nous projectes que connecti a associacions, fins ara separades. Activa el Consell d’Entitats, amb l’elaboració d’aquests barems o amb altres qüestions que puguin sorgir, és un dels reptes que em poso per davant per a aquesta legislatura “ha finalitzat Manuel Serra.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*