El govern local d’Alboraig lamenta l’oposició sense alternativa i de confrontació dels populars

Post també disponible en: Castellano

Després de l’últim ple municipal d’Alboraig celebrat abans de les Festes Patronals, l’equip de govern ha lamentat l'”oposició sense alternativa” del Partit Popular i la seua actitud de confrontació en cada proposta o iniciativa presentada pels socialistes.

“La falta d’un projecte per part del PP i la seua falta d’implicació en la gestió municipal és notòria en cada ple municipal i queda patent en el poc o nul interés que demostren en les propostes que el govern local d’Alboraig presenta, ja que el que podrien ser crítiques constructives en benefici del poble se substitueixen per atacs personals i faltes de respecte cap a una corporació municipal que està centrada en treballar pel futur del municipi”, ha explicat l’alcaldessa d’Alboraig, Paqui Collado.

Al mateix temps, la primera edil, ha explicat que s’està implantant progressivament el Pla de Residus Urbans per a, juntament amb la col·laboració ciutadana, fer “un poble, sostenible i implicat amb el medi ambient”. Una iniciativa de futur que sembla “molesta als Populars”.
Per tot això, a Collado li apesara que mentre des de “el govern treballem per a posar en valor el nostre entorn i potenciar la nostra economia, per a fer d’Alboraig un lloc per a viure, treballar i gaudir d’un entorn natural privilegiat” des de l’oposició “ens trobem amb contínues traves per a tirar avant totes les propostes”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*