El Partit Comunista de Bunyol realitza un acte baix el lema “volem un Ajuntament democràtic. No això” 

Post també disponible en: Castellano

El Partit Comunista de Bunyol ha realitzat un acte públic aquest passat divendres, 16 de febrer, a la Sala El Mercat baix el lema “Volem un Ajuntament democràtic. No això”, que defineix “molt clarament les intencions i la política d’obscurantisme i atac a la llibertat d’expressió que està duent a terme el govern municipal del PP i X Bunyol”, tal com han assegurat des del PCE de Bunyol. 

“Aquest Govern municipal del Partit Popular i X Bunyol ha entrat a l’Ajuntament pensant que governar era un passeig amb barca per l’Albufera, que era desfilar en les cercaviles, presidir el Mà a mà, etcètera. Estan pecant de supèrbia i prepotència, ho manifesten en cada ple, cometent errors greus de cost democràtic, social i econòmic”, afigen els comunistes. 

“El Partit Popular a Bunyol és igual o més de dretes que a València o Madrid, X Bunyol és una crossa del PP i que tant l’alcaldessa com el tinent d’alcalde s’abrigallen defensivament davant la seua pròpia incapacitat de gestió. Estan desbordats i donen una imatge molt pobra”, conclouen des del Partit Comunista bunyolense.

Fotos: José L. Montón.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*