El Partit Popular de Requena assegura que està “progressivament resolent els problemes que el PSOE va deixar en Turisme”

Post també disponible en: Castellano

“El PSOE pretén fer creure que el PP vol acabar amb el turisme quan s’estan patint les conseqüències de la seua falta de govern durant aquests 8 anys”, afirmen des del Partit Popular. I afigen que la formació política “ha hagut d’enfrontar-se a un departament desmuntat, on el personal està esgotat. Nomenen turisme des del PSOE i parlen de cobrir una jubilació, però en la plantilla del personal de Turisme no hi ha ningú que s’haja jubilat”.

‘Mentre es treballa en la solució dels problemes de personal succeïts per la falta de treball del govern anterior, s’ha decidit el trasllat ocasional de l’oficina de turisme a les pròpies coves de la Vila perquè també es puga recórrer a aquest espai per al seu servei”, expliquen els populars.

“Els problemes de falta de personal als quals s’està enfrontant aquest govern per la gestió anterior són tan greus que no entenem com poden  criticar situacions, que s’hagen d’estar patint, si en 8 anys l’única cosa que van fer va ser abocar-nos al moment en què estem”, comenten les fonts.

“Des de Turisme no sols es treballa perquè la falta de personal no perjudique els nostres espais, també s’han tingut reunions amb teleoperadors, s’ha anat a diverses fires, entre elles a la de Utrech, prepararem un pla de dinamització turística, i s’estan tenint reunions amb tot el sector per a canalitzar projectes comuns tenint molt en compte les seues necessitats”, destaquen des del Partit Popular.

“Enguany en el pressupost tan criticat pel PSOE de Mario Sánchez, el Partit Popular ha augmentat aquestes partides. Des de l’equip de govern actual es continua treballant pel turisme i així continuarem fent-lo. El PSOE de Requena no pot donar-li lliçons a ningú”, conclouen. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*