El Passeig de Borrunes de Bunyol alberga aquest cap de setmana una nova edició de l’exitós Mercat Medieval

Mercado Medieval en el Paseo de Borrunes.
Mercado Medieval en el Paseo de Borrunes.

Post també disponible en: Castellano

Mercado Medieval en el Paseo de Borrunes.
Mercat Medieval al Passeig de Borrunes.

Espectacles, exhibicions, concerts, atraccions per a xiquets i molt més, amb serveis de menjars i sopars, faran de Bunyol un focus turístic de qualitat aquest cap de setmana per a totes les edats i gustos

Del divendres al diumenge Bunyol celebra un any més el Mercat Medieval en el seu Passeig de Borrunes. Concerts, monòlegs, exhibicions i moltes atraccions per petits us esperen aquest cap de setmana en aquesta bella localitat de l’interior de la província de València.

Arrenca el divendres amb un monòleg a càrrec de Manu Baeza i espectacle de màgia de Darío Hueta. Dissabte begudes i tapes a la barra que instal·la la Falla Ventas, ia la nit, gran concert tribut a Fito i Fitipaldis a la mitjanit.

Diumenge, a les 12h concert de la Banda Juvenil de l’Artística de Bunyol. A les 19h concert medieval a càrrec de la coral polifònica de l’Harmònica de Bunyol a la Plaça d’Armes del Castell.

Tant divendres com dissabte a la nit hi ha sopars a la barra de la Falla Vendes de 20,30 a 23h. A més el dissabte i el diumenge també es serveixen dinars de 14,30 a 16h (prèvia reserva). Nombrosos veïns de tota la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva i visitants de tota la geografia provincial i nacional visiten cada any aquest mercat medieval, que ja s’ha convertit en cita obligada per als amants d’aquest tipus d’activitats culturals i festives per aquestes dates.

Nombrosos estands amb tot tipus d’articles medievals per a totes les edats, atraccions per a xiquets, activitats per a ells i com no, nombroses actuacions relacionades amb el món medieval estaran aquests tres dies a Bunyol en l’entorn incomparable del Passeig de Borrunes, ple d’arbres centenaris , amb una exquisida vegetació, net, bell i d’enorme bellesa patrimonial.

Bunyol es prepara per al Congrés Mundial WASBE 2019

A més, divendres estarà a Buñol el president de WASBE, Darío Sotelo. Per això, el dissabte a les 11h s’ha organitzat al Museu de la Tomatina una xarrada col·loqui informativa enfocada a directors i professionals del món de la música de bandes, amb la finalitat de potenciar i informar, més si és possible, d’aquest gran esdeveniment que esdevindrà al juliol en aquesta localitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*