El personal sanitari de el Centre de Salut de Xest agraeix a la població la seua ajuda a través d’una carta

Post també disponible en: Castellano

Aquest dissabte al matí, el personal de el Centre de Salut de Xest ha enviat una carta d’agraïment a tota la població, a l’Ajuntament i a tots els serveis municipals per la seua col·laboració en aquests dies d’emergència sanitària.

La carta ha estat redactada entre tot el personal de centre, els que posen en valor el bon comportament cívic en aquests dies de confinament, tot i l’esforç que demanen les autoritats sanitàries. “Necessitem que us quedeu a casa tot el temps que pugueu”, afirmen els i les sanitàries de Xest.

Així mateix, expliquen que s’ha reorganitzat l’activitat de el Centre de Salut, adaptant-se a la nova situació. “És per vosaltres, per protegir-vos i que no sortiu de casa, excepte per l’imprescindible”, escriuen a la carta. I subratllen que la col·laboració de tota la ciutadania és important, “evitant acudir a el centre excepte per a situacions d’urgència i tenint paciència amb la demora inevitable”.

Per finalitzar, el personal d’el Centre de Salut de Xest dedica a la seva carta unes paraules d’ànim a les famílies que estan patint directament la crisi, així com a les persones que pateixen la malaltia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*