El pintor buñolense Fernando Galarza exposarà un dels seus quadres a Nova York durant el mes d’agost

Post també disponible en: Castellano

L’obra del reconegut pintor buñolense Fernando Galarza titulada “Barquito de paper… el barquito dels somnis trencats”, serà exposada a Nova York durant el mes d’agost.

Aquesta destacada peça ja va tindre l’oportunitat de ser exhibida a Madrid, en una exposició organitzada per l’Associació de Pintors i Escultors d’Espanya, on va romandre penjada durant un mes.

L’obra de Fernando Galarza ha captat l’atenció del públic i dels crítics d’art per la seua emotivitat i la seua tècnica. La selecció d’aquesta obra per a l’exposició a Nova York és un reconeixement significatiu per a Fernando Galarza i un pas important en la seua carrera. La mostra tindrà lloc durant tot el mes d’agost, proporcionant als visitants de la Gran Poma una oportunitat única per a apreciar el talent del pintor buñolense.

La trajectòria de “Barquito de paper… el barquito dels somnis trencats” des de Madrid fins a Nova York ressalta la qualitat i l’impacte de l’obra de Galarza en el panorama artístic contemporani. Aquest reconeixement no sols destaca la seua habilitat tècnica, sinó també la seua capacitat per a connectar amb el públic a través de les seues composicions visuals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*