El ple de l’Ajuntament de l’Eliana aprova per unanimitat la posada en marxa de la planta desnitrificadora

El pleno del Ayuntamiento de l’Eliana aprueba por unanimidad la puesta en marcha de la planta desnitrificadora.
El pleno del Ayuntamiento de l’Eliana aprueba por unanimidad la puesta en marcha de la planta desnitrificadora.

Post també disponible en: Castellano

L’acord unànime aconseguit hui en el ple permetrà al consistori elianero signar amb l’empresa pública estatal ACUAMED, l’acta de lliurament de l’addenda al conveni regulador per al finançament i explotació de les obres de la instal·lació que servirà aigua de màxima qualitat a tot el municipi de l’Eliana.

En els pròxims dies, les veïnes i veïns rebran una carta explicativa en la qual s’intentarà aclarir els possibles dubtes que puguen sorgir sobre aquest tema. Aquest és l’últim pas que l’Ajuntament havia de donar per a concloure el llarg procés de dotar al municipi d’un subministrament d’aigua de qualitat. Han sigut 14 anys els que han transcorregut des que es va començar a treballar per a aconseguir aqueix objectiu, anys que no han estat exempts de dificultats de tota mena.

Per a l’alcalde de la localitat, Salva Torrent, “aquest és un dia històric, un dia feliç per al municipi de l’Eliana ja que s’ha aconseguit una meta amb la qual totes i tots els veïns somiàvem”. Torrent ha tingut paraules d’agraïment a totes aquelles persones i entitats que, al llarg d’aquests anys, han fet possible la posada en marxa de la desnitrificadora: tècnics municipals, administracions, empreses, regidors, moviments veïnals i a “totes les formacions polítiques que han donat suport o, almenys, no han dificultat aquest projecte”, fent especial esment a l’anterior alcalde José Mª Ángel, impulsor de la construcció de la planta.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*