El Poliesportiu de Sant Lluís de Bunyol recupera el Torneig de Futbol Sala del 9 d’Octubre

Post també disponible en: Castellano

Fins a aquest dijous tots els interessats a participar en el Torneig de Futbol Sala 9 d’Octubre de Bunyol poden inscriure’s. Hi haurà trofeus i paella gegant per a finalitzar la jornada matutina i festiva en el Poliesportiu de Sant Lluís. 

Diumenge que ve, 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, es recupera el Torneig de Futbol Sala a Bunyol, que va arrancar la seua primera edició en 2014 i que en l’anterior legislatura va continuar, però en aquesta, amb motiu de la pandèmia no s’havia représ
Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, s’ha mostrat molt satisfet de tornar a recuperar aquest torneig en un enclavament privilegiat, reformat i de qualitat com és el Poliesportiu de Sant Lluís, i que tan sols s’utilitza a l’estiu amb el Torneig de Futbol Sala d’estiu.
L’edil d’Esports recorda que tots els equips interessats a participar han d’enviar un mail a alcaldia@bunyol.es i donar el nom i telèfon del responsable de l’equip i la categoria en la qual s’inscriure’s (lliures masculí, lliures femení, 13-15 anys, 10-12 anys o 7-9 anys). 
L’endemà, aquest divendres, es posaran en contacte amb els números responsables de cada equip per a informar-los dels horaris de joc. Arrancarà la competició a les 9h i al migdia es procedirà al lliurament de trofeus i a la paella gegant per a tots els assistents. La inscripció és gratuïta.
“Esperem que continue apuntant-se molts esportistes i que junts puguem festejar el nostre dia, el de la Comunitat Valenciana, junts, fent esport i a la vesprada, en un acte més solemne. Pretenem així que aquest dia continua celebrant-se en la nostra localitat perquè l’amor que tenim per la nostra terra a Bunyol és molt forta i per això tots hem de recordar-lo i festejar-lo”, va finalitzar Sierra.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*