El PP d’Alborache alerta que la localitat no té infraestructures ni cossos de seguretat per a albergar el centre de recepció de menors

El albergue de Alborache está ubicado en las afueras de la localidad.
El albergue de Alborache está ubicado en las afueras de la localidad.

Post també disponible en: Castellano

El albergue de Alborache está ubicado en las afueras de la localidad.
El albergue de Alborache está ubicado en las afueras de la localidad.

La portaveu del PP d’Alborache, Verónica Alcocer, ha alertat que la localitat “no té infraestructures ni cossos de seguretat per a albergar el centre de recepció de menors tutelats de la Comunitat Valenciana”.

Alcocer ha explicat que actualment “l’únic que té Alborache és un alberg juvenil que depèn de l’IVAJ i que en cap cas té condicions adequades per esdevenir un centre de recepció de menors que ja hem vist a Buñol els problemes de seguretat que ha provocat “.

Precisament aquest apartat és un dels que més preocupa a Alborache, ja que ha recordat que “no tenim policia local ni Guàrdia Civil. En Bunyol, on s’ha produït un repunt de la delinqüència derivada de la ubicació del centre de menors, sí que tenen Casa Quarter de la Guàrdia Civil i policia local però a Alborache som mil habitants i no tenim aquesta protecció “.

La proximitat de les dues poblacions, tot just separades per sis quilòmetres, “ha provocat que tothom a Alborache sàpiga els problemes que s’han suscitat a Buñol”. És per això, que “quan la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, va deixar entreveure que aquí es podria ubicar el centre de recepció de menors els veïns han mostrat molta preocupació al respecte”.

La portaveu del PP a Alborache ha reconegut que és “necessari atendre els menors en les millors condicions, tenir projectes de reinserció i també que els veïns no pateixin l’alteració de les seves vides com sí que ha passat a Buñol”.

«Un metge de capçalera»

“Com ja ha expressat la nostra presidenta regional, Isabel Bonig, el Consell està portant una gestió erràtica en aquest assumpte i no se solucionen les coses traslladant el problema d’un municipi a un altre”, ha advertit la portaveu.

Verónica Alcocer ha reflexionat sobre la manca d’infraestructures a Alborache per a albergar un centre d’aquestes característiques i ha destacat que “ni tan sols tenim un sistema d’atenció sanitària potent perquè tenim un metge de capçalera i per a qualsevol circumstància de major gravetat hem de desplaçar-nos a Bunyol en l’única línia d’autobús existent “.

Finalment, ha recordat que dilluns que ve la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, “mantindrà una reunió amb l’alcaldessa d’Alborache per analitzar aquesta situació. Des del PP hem demanat que se’ns traslladi la intenció de la Generalitat amb claredat des del primer moment i que no es visqui una situació tan complicada com la que han hagut de suportar aquests anys els veïns de Bunyol “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*