El PP de Requena denuncia que Mario Sánchez “no ha complit la seua promesa de rehabilitar l’antic centre de formació professional”

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de Requena denuncia una vegada més “la falta de paraula i compromís per part de l’alcalde de Requena, Mario Sánchez, que prometia en campanya electoral la rehabilitació i condicionament de l’antic centre de formació professional, de nou veiem com de res van servir les seues promeses i com quatre anys més tard, prop de les noves eleccions ni està rehabilitat ni molt menys condicionat”. 
L’antic centre “està de la mateixa forma que estava quan Mario Sánchez feia aquesta promesa electoral. De res ha servit ni la majoria absoluta que va obtindre, ni que el seu partit polític, el PSOE, tinga el govern tant nacional com autonòmic i provincial” critiquen els populars.
“Els incompliments del govern municipal són tan habituals que no entenem que intenten utilitzar constantment la paraula “Complim” quan realment no compleixen, i prop del 70% del seu programa electoral es pot veure sense fer. Principalment les seues grans promeses.
Ni s’ha rehabilitat l’Antic FP, ni s’ha condicionat. Repetir la paraula complir no és complir, és riure’s de la ciutadania. Es compleix amb fets i no amb paraules. Aquest govern no compleix, i per molt que diga que compleix ja no enganya a ningú” conclouen les fonts. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*