El PP demana una comissió d’investigació per analitzar la política de menors del Consell en els centres

Una imagen del Centro de Menores de Buñol.
Una imagen del Centro de Menores de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

La portaveu adjunta de el Grup Parlamentari Popular (GPP), Elena Bastidas, ha reclamat avui la creació d’una comissió d’investigació per poder avaluar i analitzar la gestió de la política de menors als centres de la Comunitat Valenciana en els últims anys.

“Volem que aquesta comissió tiri endavant després dels desastre que marquen la gestió de menors a la Comunitat Valenciana, sobretot quan estem parlant d’un sector de la població especialment vulnerable i sensible, que requereix dels seus governants una especial atenció”, ha explicat.

Així, ha assegurat que és “alarmant” que 24 hores després que la Justícia hagi condemnat a un educador d’un centre de menors de la Comunitat Valenciana, el President de la Generalitat, Ximo Puig, “segueixi callat” i, lluny de donar explicacions “fugi de la Comunitat”. Per això, Bastidas ha instat a Puig a “donar explicacions abans d’agafar l’avió perquè els valencians sàpiguen què ha passat i què farà amb la política de menors de la Comunitat Valenciana de cara a el futur”.

Per al PP “la situació en aquests anys és prou greu com perquè surti, és el màxim responsable de la gestió de menors tutelats per la Generalitat”. “Sempre que passa alguna cosa i hi ha una crisi important en el Consell el senyor Puig surt fugint, per això abans que es vagi a Londres volem que doni explicacions a tota la societat valenciana i que digui que va fer perquè casos que han sacsejat l’opinió pública valenciana no tornin a repetir-se. Volem saber quines mesures prendrà “, ha afegit.

“La preocupació per la política de menors és una cosa que el PP ha traslladat a nombrosa ocasions durant aquests quatre anys i mig de governs de l’Botànic”, ha recordat a el temps que ha assenyalat que el GPP ha presentat fins a 46 iniciatives referent a això.

Així, ha assenyalat que “el caos, el desastre, la manca de planificació han estat la tònica general en aquests quatre anys i mig” en una política que s’ha convertit en “el gran taló d’Aquil·les de la Generalitat”. A l’qüestió, ha recordat caos com el de Montolivet, Sogorb, Bunyol o Alacant entre molts altres que han motivat nombroses peticions per part de PP.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*