El president de la Diputació mostra el seu suport a les brigades forestals de Divalterra

Post també disponible en: Castellano

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha volgut que la seua primera visita institucional després de l’estat d’alarma siga a les brigades forestals de Divalterra, als qui ha mostrat el seu agraïment per la labor de prevenció d’incendis, “especialment enguany, en el qual les pluges de tardor i hivern han fet que cresca molta vegetació, i per tant es necessite un esforç extra perquè este fet no es convertisca en un risc afegit”.

Gaspar, acompanyat pel diputat provincial i president del Consell de Divalterra, Ramiro Rivera, i el gerent Antonio Mas, s’ha desplaçat este divendres fins a l’àrea recreativa L’Assut de Tuéjar, on ha mantingut una trobada amb les brigades d’Alpuente, Benagéber i Tuéjar, al costat dels respectius coordinadors de zona.

El president de la Diputació ha incidit en “la importància del paper de les brigades en les emergències en la muntanya valenciana, d’aquí ve que durant l’estat d’alarma s’haja prioritzat mantindre l’operativitat de la plantilla per a eventuals mobilitzacions fins que les condicions sanitàries han permés reprendre els treballs habituals”.

Durant la trobada s’han abordat diferents assumptes relacionats amb l’activitat de les brigades en matèria de prevenció d’incendis, i els propis brigadistes han traslladat les seues inquietuds al president de la institució provincial, el diputat responsable de Divalterra i el gerent de l’empresa.

Punt de trobada de Tuéjar

Durant la jornada de treball, Toni Gaspar ha visitat el punt de trobada de la brigada forestal de Tuéjar, que ha sigut reformat integralment per l’ajuntament, dotant-lo d’un espai diàfan per a guardar el vehicle i les eines de treball, a més d’una sala de reunions equipada amb cuina.

Així mateix, s’han construït banys separats per a homes i dones, amb les seues respectives dutxes, i s’ha col·locat un armari de seguretat per a combustibles. El local compta amb un accés per a vehicles mitjançant porta elèctrica i manual i dos portes per a l’entrada a peu.

Des de Divalterra s’està revisant l’estat de tots els punts de trobada cedits pels ajuntaments, dins del procés d’adequació a la normativa vigent a través del Reial decret 486/1997, que recull els requisits que han de complir els llocs de treball per a garantir l’adequada protecció dels treballadors. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*