El president de l’Associació de Cronistes Oficials del Regne de València visita Millars

Post també disponible en: Castellano

Dijous passat, dia 3 de novembre de 2022, ens va honrar amb la seua estada a Millars el president de l’Associació de Cronistes Oficials del Regne de València, José Ramón Sanchis Alfonso. En el transcurs de la seua visita va fer lliurament, en el saló de plens de la corporació municipal, d’una sèrie d’exemplars del llibre editat per la pròpia Associació que presideix, en el qual es recull, a manera d’acta oficial, el desenvolupament de la XXXII Assemblea De Cronistes Oficials del Regne de València, la qual es va celebrar en les localitats de València, Millars i Xàtiva entre els dies 19 i 21 d’octubre de l’any 2018.

En aquest mateix volum es publica també la crònica de l’Assemblea Extraordinària en commemoració del VI Centenari de la mort de Sant Vicent Ferrer celebrada a Llíria (València), el 23 de novembre de l’any 2019.

En les cròniques de totes dues assemblees s’adjunten les aportacions dels treballs elaborats per alguns dels cronistes en forma presencial durant aquestes assemblees, així com les enviades per mitjà del correu postal o l’electrònic, a les oficines de l’associació a València.

Tot un honor i un orgull que, en primer lloc, aquesta associació decidira fer efectiva la seua assemblea en la nostra localitat i, en segon lloc, rebre de mans del seu president els exemplars amb els quals ha obsequiat a aquest cronista oficial i als components de la corporació municipal. El nostre més fervent agraïment a l’Associació de Cronistes en la persona del seu president per la seua visita. 

Crònica de Fidel Pérez Barberá, Cronista Oficial de Millars.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*