El PRyA denuncia la “pèrdua de qualitat en el servei del SAT amb l’administració socialista” de Requena

Post també disponible en: Castellano

“Des de fa mesos venim denunciant des del PRyA el col·lapse del Servei d’Atenció i Tramitació de l’Ajuntament a causa dels pocs treballadors que poden atendre en finestreta per la mala gestió del govern socialista de Mario Sánchez”, han manifestat des de la formació política.

El Servei d’Atenció i Tramitació, conegut com el SAT per les seves sigles, és de summa importància per a les gestions dels ciutadans. En aquestes oficines situades en la part baixa de l’Ajuntament, en l’antiga reguarda de la policia local, els ciutadans poden realitzar tràmits municipals com ara peticions per registre d’entrada, empadronaments, reclamacions, queixes, suggeriments, etc.

“Des del Partit de Requena i Llogarets continuem rebent queixes dels veïns des de fa mesos a causa de la congestió diària que hi ha en aquest servei, augmentant encara més si cap durant les últimes setmanes de l’any”.

“Qualsevol que passi per aquestes oficines pot comprovar l’enorme pèrdua de qualitat en el servei d’atenció al ciutadà del SAT, perquè on hi havia set treballadors ara hi ha solament dos, amb la conseqüència de la saturació de tràmits, és per això que es produeixen cues de gent que fan perdre diverses hores als veïns durant el matí”.

“Des del Partit de Requena i Llogarets no podem entendre com un departament tan utilitzat com és el SAT, pot tenir tan poc personal quan és tan important”, afetgixen.

“Des de la nostra formació, ja advertim en la tramitació dels Pressupostos Municipals per a 2022 que s’havia d’augmentar la partida econòmica destinada a aquest servei per a contractar el personal necessari per a acabar amb aquesta lamentable situació provocada pel govern socialista de Mario Sánchez”.

“Des del Partit de Requena i Llogarets exigim al govern de Mario Sánchez que reforci amb més treballadors aquest servei, perquè encara és a temps de dotar-lo econòmicament, perquè són ells els que fan gala de tenir superàvit en els comptes de l’Ajuntament. La gestió administrativa de l’Ajuntament presenta unes deficiències notables a causa de la mala gestió del govern socialista de Mario Sánchez, per la qual cosa des del PRyA exigim una vegada més un servei de qualitat per als requenenses en el SAT”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*