El PRyA denúncia que en Cases de Quadra “ha arribat abans la fibra òptica que l’asfalt a tots els seus carrers”

Post també disponible en: Castellano

El Partit de Requena i Llogarets demana al consistori de Requena l’asfaltat de tots els carrers del llogaret Cases de Quadra.

“Des del PRyA hem reclamat de manera insistent al llarg d’aquests anys una cosa tan bàsica com que l’Ajuntament de Requena procedisca a asfaltar tots els carrers del llogaret de Cases de Quadra. 

Sembla increïble, però en ple segle XXI fins i tot queden poblacions amb els seus carrers sense asfaltar, tot això a causa del maltractament que quant a inversions ha patit, per part de l’Ajuntament de Requena, el llogaret de Cases de Quadra. 
Alguns dels seus veïns han de suportar la inundació amb fang de les seues cases els dies de fortes pluges pel fet que la manca d’asfalt als seus carrers fa que l’aigua arrossegue terra.
És curiós veure com a Cases de Quadra ha quedat connectada amb fibra òptica des de fa unes setmanes, però segueix amb el 60% dels seus carrers sense asfaltar. Això és una cosa lamentable, que evidencia el fracàs del govern socialista de Mario Sánchez amb aquest llogaret. 
És indignant veure com l’alcalde de Requena es gasta els diners dels nostres impostos en projectes valorats en aproximadament 2,5 milions d’euros com la compra i rehabilitació del Cinema Astoria, però al seu torn té a veïns vivint en poblacions sense asfaltar. 
Des del PRyA som conscients d’aquesta situació i per això exigim al govern de PSOE i Podemos de l’Ajuntament de Requena que procedisca a asfaltar tots els carrers de Cases de Quadra de manera immediata a càrrec del superàvit de l’Ajuntament”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*