El PRyA pregunta en el plenari de Requena per l’estat del drenatge de la rotonda “del mitjà” davant inundacions

Post també disponible en: Castellano

El PRyA va preguntar en el passat ple que accions i passos havia seguit el govern socialista de Mario Sánchez per a solucionar els problemes de drenatge d’aigües fluvials en la zona situada al costat del paratge Font del Pi o conegut popularment com a “rotonda del mitjà”.

“Tots recordem les inundacions que es donen en aquesta zona quan es produeixen pluges torrencials, perquè el drenatge actual és incapaç d’evacuar tanta aigua, provocant conseqüències que afecten els veïns que allí viuen, al trànsit de vehicles, a la gasolinera pròxima o a les séquies de la comunitat de regants pròximes”, asseguren des del PRyA.

“Doncs bé, la resposta a la pregunta del PRyA per part del regidor del PSOE es va basar en l’elaboració d’un pla d’actuació municipal davant riscos d’inundacions, alguna cosa que no se sap molt bé el que és i que sembla més aviat una eixida fàcil davant una pregunta incòmoda”. 

Des del PRyA creuen que l’alcalde Mario Sánchez “ha tingut temps més que suficient per a tindre llest ja un projecte d’evacuació d’aigües torrencials en la zona de la “rotonda del mitjà”, havent-lo pogut pagar amb els diners del superàvit del qual tant feien gala i del qual ja no queda res”. 

“Aquesta és la conseqüència de la inactivitat, inacció i mala gestió de l’alcalde socialista Mario Sánchez, el qual ha estat de braços plegats i sense mostrar interés per aquest assumpte, alguna cosa més  que reprotxable a una persona a la qual li paguem 50.000€ de sou per solucionar els nostres problemes”. 

Des del PRyA creuen que aquest és “un assumpte molt important i que perjudica els veïns, per la qual cosa s’han d’escometre de manera urgent les obres necessàries per a garantir un drenatge adequat de la zona de la “rotonda del mitjà” davant les inundacions produïdes per pluges torrencials”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*