El PSOE aposta amb el lema «Xest Avança» per una llista «renovada que combina joventut i experiència»

La candidatura vuelve a estar liderada por el actual alcalde de la localidad, José Morell.
La candidatura vuelve a estar liderada por el actual alcalde de la localidad, José Morell.

Post també disponible en: Castellano

La candidatura vuelve a estar liderada por el actual alcalde de la localidad, José Morell.
La candidatura torna a estar liderada per l’actual alcalde de la localitat, José Morell.

La candidatura torna a estar liderada per l’actual alcalde de la localitat, José Morell

Com ja va avançar l’edició impresa de tucomarca.com, l’agrupació socialista de Xest va presentar la seva candidatura per a les eleccions municipals de maig en una dels carrers del nucli antic de la localitat, que encapçala l’actual alcalde, José Morell.

Els socialistes compten «amb una llista renovada àmpliament, en la qual es combina la joventut i l’experiència, així com a persones militants socialistes i independents. Hem volgut formar una llista en la qual la població es vegi reflectida, sense renunciar el binomi de joventut i experiència. Els llocs de sortida dels ocupen persones amb recorregut i formació en la gestió municipal », com han destacat des del partit.

L’acte va comptar amb la presència de la secretària autonòmica d’Economia de la Generalitat, Blanca Marín que va voler «avalar l’impuls realitzat per la corporació presidida per José Morell al desenvolupament industrial i l’assegurament de l’abastament d’aigua».

José Morell va demanar la confiança dels chestanos «avalat per la gestió realitzada» i va afegir que «no ens podem permetre parar Xest amb altres candidatures que desconeixen els secrets de l’Administració».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*