El PSOE celebra l’acceptació del plenari de Yátova de competències per a la construcció del nou IES

Una última sessió plenària celebrada en l'Ajuntament de Yátova.
Una última sessió plenària celebrada en l'Ajuntament de Yátova.
Una última sessió plenària celebrada en l'Ajuntament de Yátova.
Una última sessió plenària celebrada en l’Ajuntament de Yátova.

El Partit Socialista de Yátova ha celebrat la decisió del plenari local de «aceptar la delegació de competències per a la construcció del nou CEIP Pintor Sorolla», tal com han manifestat.

Segons han explicat des del PSOE local, «el passat dimarts, 31 de juliol, l’Ajuntament de Yátova votava en ple extraordinari l’acceptació de la delegació de competències, ja aprovada per la Conselleria d’Educació, per a la construcció d’un nou centre educatiu en el municipio».

«Este òrgan –han afegit des del PSOE va ser convocat novament a conseqüència de no haver pogut eixir avant la iniciativa en el plenari que va tindre lloc la setmana anterior a causa de l’abstenció del Partit Popular. Amb els vots a favor del PSOE de Yátova i de l’Agrupació Electoral per Yátova, el consistori no va poder aprovar un traspàs competencial que des del partit de govern consideraven fonamental per a l’execució en termini de les obras».

Des del PSOE han manifestat el seu «preocupación» pel que qualifiquen com «un acte irresponsable del Partit Popular». Segons han informat, «el bloqueig provocat pel PP a una gestió feta per l’ajuntament per a l’agilització de les tasques de construcció del nou centre CEIP Pintor Sorolla no redunda en benefici de la ciutadania de Yátova».

No obstant això, en el ple de dimarts passat, i a pesar de l’abstenció novament del PP, els vots a favor de PSOE i de l’Agrupació Electoral per Yátova van fer que l’equip de govern aprovara per majoria la delegació de competències rebutjada anteriorment. Des del partit socialista han manifestat el seu «satisfacción» per la decisió del ple i han apel·lat «a les capacitats del propi Ajuntament de Yátova per a dotar al municipi amb un nou centre educatiu i, per tant, una educació de millor calidad».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*