El PSPV-PSOE de La Serranía i el Racó d’Ademús celebren el seu comité comarcal en el llogaret dels Sants de Castielfabib

Post també disponible en: Castellano

Els socialistes van aprovar per unanimitat la comissió de llistes per a les eleccions municipals de maig del 2023

Aquest dissabte els socialistes de La Serranía i el Racó d’Ademús es van ajuntar en la pedania Els Sants de Castielfabib per a celebrar el seu comité comarcal i aprovar la comissió de llistes per a les eleccions de maig del 2023. 
Per unanimitat van aprovar la comissió de llistes encapçalada per l’alcalde de Benaixeve, Rafael Darijo, al costat d’Inés Ibáñez d’el Villar, Andoni León de Pedralba, Miriam Díez – Madroñero d’Ademús i Luisa Aurora Cervera de Bugarra. Els qui tindran el treball que tots els municipis de La Regió muntanyenca i el Racó d’Ademús presenten candidatura socialista en les pròximes eleccions de maig de 2023.
El Secretari General comarcal dels socialistes, Ramiro Rivera, va afirmar que “la comarca comença a treballar en ferma perquè tots els municipis de La Regió muntanyenca i el Racó d’Ademús tinguen llesta socialista amb els millors candidats i candidates”. Rivera va assegurar que “és important aconseguir una majoria socialista al maig de 2023 perquè s’ha demostrat que quan un socialista està al capdavant d’un ajuntament, de la Diputació de València, de la Generalitat Valenciana o del Govern d’Espanya a les ciutadanes i ciutadans els va millor”.
A aquest comité comarcal va assistir el Secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, el qual va deixar clar que “aquest partit ha demostrat el seu ferm compromís en la lluita contra la despoblació. Vam governar perquè ningú es quede arrere, independentment del seu codi postal”. Muñoz també va afirmar que “hi ha dues maneres d’eixir d’una crisi: el model del PP, basat en les injustícies, i el model de Ximo Puig, centrat en les ajudes”.
Així és doncs com els socialistes de La Serranía i el Racó d’Ademús van segellar un comité comarcal centrats en les eleccions municipals i autonòmiques de maig del 2023.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*