El regidor d’Esports, Ulisses Araújo, destaca l’alta participació en les activitats esportives d’estiu i dels trofeus de Fires de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, Ulisses Araújo, ha fet un recorregut per les activitats esportives de l’estiu per a tucomarca.com, del qual ha realitzat un balanç “molt positiu” i del qual ha destacat “l’altíssima participació i implicació de buñoleras i buñoleros en l’esport del municipi”.

Un clàssic, el Torneig d’Estiu de Futbol Sala

“El Torneig de Futsal de Bunyol que es disputa en el “poli” de la piscina va començar el 3 de juliol i les Finals es van realitzar el 23 d’agost. Un torneig on juguen xiquets des dels 7 anys fins a majors veterans d’edat que creguen els seus equips i gaudeixen de les “nits màgiques del poli” amb un gran afluència de gent que agafa per costum acudir totes les nits a veure els partidicos”, en paraules del regidor.

50 aniversari del Torneig de Frontenis de Bunyol

Respecte al Torneig de Frontenis de Bunyol, enguany era el 50 aniversari de “un mític torneig que atrau a molts i grans jugadors i jugadores. Vesprades que el Frontó de Bunyol del Planell vibrava en partides intenses que van arribar al dia 22 d’agost amb les Finals de Categories Mixt i Masculí”. La descripció del Torneig, qualificat com a “intens” es reflecteix en les grans finals que es van veure aqueixa vesprada. “Sens dubte una de les nostres guindes del pastís aquest estiu de l’esport de Bunyol, i moltíssimes felicitats al Club Frontenis per aquest torneig que ja va pel seu 50 aniversari. Enhorabona”, segons ha destacat Ulisses Araújo.

Grans aqueix Club de Padel, a continuar creixent

“El torneig d’estiu de padel va ser curt però intens. Durant les jornades prèvies va haver-hi alguna sorpresa i conforme va avançar el torneig la cosa es posava interessant, un torneig que va ser disputat per totes les parelles i que no volien deixar perdre la partida. Quan van arribar les semifinals la cosa es va posar en manera “seriosa” ja i cada jugador treia el seu millor repertori per a arribar a aqueixes Finals tan desitjades, d’ací van eixir els finalistes que no van defraudar a fer un gran partit el dia 22 d’agost i dejandonos punts molt bonics en la retina”.

Bons partits els que ens van deixar les xiques i xics del Tennis

El Torneig Super Tie-breaks de Tennis consta de 16 jugadors. “Un torneig d’àmbit local on passar una bona estona amb els seus companys de batalles és el principal. Un gran ambient —ha destacat el regidor— en aquesta cita del dia 22 d’agost en el planell on brillava la companyonia i l’esportivitat”.

El Torneig d’Escacs de Fira i Festes va tindre lloc en la seu del club el 28 d’agost

Un torneig en el qual participen joves i veterans on trauen a la llum les seues habilitats i estratègies sobre el tauler. “Res millor que passar una magnífica vesprada amb aquest grup on es va veure un ambient amigable. L’esport no és només el físic, l’esport és també fer treballar al nostre cervell i en els Escacs es veu reflectit”.

La carrera popular fira i festes de Bunyol ha sigut un dels nostres forts

Un esdeveniment on participen de 250 a 300 corredors i corredores tots els anys. “Enguany ha sigut tot un èxit en el qual es va veure per tot el recorregut una gran afluència de gent veient-la. Destacar que es fa en Memòria a Raquel Lavilla Villar i enguany hem tingut un gran detall amb la família, la mare, Fina Villar i la seua germana Esther Lavilla van donar el tret d’eixida i van rebre amb la cinta de meta al guanyador masculí i guanyadora femenina, sens dubte uns moments de moltes emocions per a tots però sobretot per a la família de Raquel”, explica Araújo.

“Donar les gràcies les organitzacions de tots aquests esdeveniments esportius que sense elles i ells no hagueren eixit tan perfectes. Gràcies de cor”, ha finalitzat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*