El vicepresident Bielsa visita projectes finançats per la Diputació al Camp de Túria

Post també disponible en: Castellano

El responsable de l’àrea de Cooperació Municipal ha recorregut les localitats de Serra, Llíria, Benaguasil, Riba-roja i San Antonio de Benagéber, acompanyat per l’alcaldessa Alicia Tusón i els alcaldes Manolo Civera, Joaquín Segarra, Robert Raga i Enrique Santafosta

La comarca del Camp de Túria té assignats 3,36 milions d’euros del Fons de Cooperació d’enguany, als quals cal afegir els més de 10,6 milions d’euros del Pla d’Inversions 2020-2021

El vicepresident de la Diputació de València i diputat de Cooperació Municipal, Carlos Fernández Bielsa, ha visitat este dimecres, al costat de la presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria, Lola Celda, els municipis de Serra, Llíria, Benaguasil, Riba-roja i San Antonio de Benagéber, amb l’objectiu de conéixer l’evolució de diferents projectes subvencionats per la corporació a la comarca.

A la comarca del Camp de Túria li corresponen enguany 3.359.771 euros del Fons de Cooperació en el qual la institució provincial participa al costat de la Generalitat. Així mateix, pel que fa al Pla d’Inversions 2020-2021, els ajuntaments de la comarca estan duent a terme un total de 125 projectes d’infraestructures finançats amb els 10,6 milions d’euros assignats per la Diputació, a través de l’àrea que dirigix Fernández Bielsa.

En el municipi de Serra, el responsable de l’àrea de Cooperació Municipal, Coordinació Institucional i Cohesió Territorial, acompanyat per l’alcaldessa Alicia Tusón, s’ha interessat per la remodelació de la Torre del Senyor i per les obres de millora del poliesportiu municipal, la tercera fase del qual s’executarà amb el Pla d’Inversions 20-21.

Carlos Fernández Bielsa també ha volgut conéixer de primera mà el projecte de rehabilitació de la Torre del Pont de Vidre durant la seua visita a Llíria, acompanyat pel primer edil, Manolo Civera. Esta actuació, que suposa una inversió de 200.000 euros i que està cofinançada per la Diputació i l’Ajuntament al 50%, es preveu que finalitze al llarg de l’estiu.

El diputat ha continuat el seu recorregut per la comarca acudint als municipis de Benaguasil i Riba-roja de Túria, al costat dels alcaldes José Joaquín Segarra i Robert Raga. Entre els projectes finançats per la corporació provincial a Benaguasil, Bielsa i el també diputat provincial Joaquín Segarra han visitat l’obra del futur Espai de la Dóna.

En Riba-roja, on s’ha sumat a la visita l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, han visitat el Centre d’Informació Juvenil, en el qual es preveu l’adequació de l’espai per a game center i la remodelació de les seues oficines per un import de 150.000 euros, gràcies al Pla d’Inversions de la Diputació.

La visita al Camp de Túria ha finalitzat a primera hora de la vesprada a San Antonio de Benagéber, on el primer edil, Enrique Santafosta, ha rebut a Carlos Fernández Bielsa, que s’ha interessat pels diferents projectes finançats per la Diputació en el municipi, entre els quals destaca la creació d’una nova zona verda en la qual s’han invertit més de 400.000 euros.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*