El Xiva CF defensa el seu liderat contra el Camporrobles; el Atl. Turís rep a la UD Godelleta i el Atl. Macastre viatja a Fuenterrobles

Post també disponible en: Castellano

Després de l’última victòria per la mínima, els chivanos han de millorar el seu joc i sensacions, entre altres coses perquè es disputa lluny de casa el partit, a Camporrobles. Xiva està fins ara a l’altura dels seus objectius aquesta temporada, i ara que queden només quatre jornades, no poden fallar, de manera que la perseverança la i regularitat positiva de bons resultats és més que necessària, obligatòria.

En aquest partit hi haurà dos dels sis millors golejadors del grup, com són Albert Medina amb 26 gols, pels chivanos; i Jorge Monteagudo amb 21 gols, per als de Camporrobles, de manera que, a priori, aquest serà un partit que és molt probable que hi hagi gols. Esperem que també esportivitat i fair play.

Atl. Turís-Godelleta

Derbi entre Turís i Godelleta per lluitar per sortir del pou. Per desgràcia tenim dos equips de la nostra comarca com lluitadors per no ser fanalets vermells, i aquesta jornada es debaten tots dos per no estar amb pitjors números i intentar sortir d’una zona que a ningú li agradi.

El millor d’un derbi serà que tots dos més enllà de les necessitats en la classificació, voldran guanyar per orgull, Godelleta fins ara té més punts, de manera que portaria el cartell de favorit, però jugant els turisanos a casa, ningú sap si podran donar l’ensurt i retallar punts als rivals d’aquest cap de setmana.

Finalment, el Atl. Macastre després d’una derrota de la qual ha d’aprendre ha de girar full i tornar a guanyar per recuperar sensacions i recordar que fa res estava sortint de la zona baixa i ha de lluitar per acabar de fer-ho i acabar la temporada el millor possible.

I encara està a temps de netejar-se la cara i la seva imatge global de la temporada, per això ha de guanyar el Fuenterrobles i, si pot ser, convèncer. A més la diferència entre tots dos és de només 2 punts, de manera que o bé el rival els doblarà l’avantatge, o bé (i el desitjable és que així sigui) seran capaços de superar els seus rivals a la taula per a dalt, el que els donaria un plus de cara a les tres últimes jornades de lliga. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*