El Xiva defensarà el seu liderat contra el Sinarcas mentre el Macastre es mesura al Torrefiel, Godelleta a Loriguilla i Atlètic Turís a Fuenterrobles

Post també disponible en: Castellano

Els xivans vénen de superar per 1 gol a 5 als seus veïns intercomarcals de Requena; i aquesta vegada hauran de rebre l’Sinarcas, equip que no va passar de l’empat contra l’Atlètic de Macastre, de manera que els de Germán deurien tenir un partit en teoria accessible i obtenir sense massa problemes els 3 punts.

I més jugant a casa, per seguir disputant-se el lloc com a líder davant del Riba-roja i complir el seu objectiu d’ascens.

Macastre-Torrefiel

Els de Manolo porten des el 2 de desembre sense saber el que és guanyar, aquesta setmana tenen l’oportunitat de superar a casa el Torrefiel, és clar que els tercers-per darrere de l’Chiva-no han de ser fàcils de doblegar.

Els macastreros porten diverses jornades sense veure-se gairebé com a cuer, de manera que el pròxim pas en vèncer un rival competent per anar sortint d’aquesta agònica zona baixa que tant s’apodera dels que no sumen moltes victòries ràpidament.

Godelleta-Loriguilla

Els de Godelleta no saben el que és guanyar des de la jornada de tret de la Lliga, i atès que van cuers, guanyar, i més a casa, sembla objectiu, davant Loriguilla, sisè a la Lliga, pel que no serà fàcil. Finalment l’Atlètic de Turís de Miguel mereixen més, i és que per ser novells en la categoria, porten victòries en el seu haver i els empats i derrotes no molt justos, de manera que haurien d’estar més amunt. Aquesta setmana han de rebre l’Fuenterrobles, dotzè, pel que no és dolenta oportunitat per aprofitar i treure 3 punts importantíssims. Informa Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*