El XXIII Circuit de Carreres Populars de la Diputació recorrerà 12 municipis valencians

Post també disponible en: Castellano

El president Toni Gaspar, i el diputat d’Esports, Andrés Campos, presenten el certamen esportiu de la Diputació, que torna a celebrar-se en 2022 després de dos anys d’aturada per la pandèmia

Després d’iniciar-se amb la “10k Ciutat de Torrent” el pròxim 8 de maig, el circuit passarà per Massamagrell, Gandia, Sedaví, Godella, l’Eliana, Siete Aguas, Utiel, Benaguasil, l’Alcúdia i Xàtiva; per a acabar el 6 de novembre a Cullera

El president de la Diputació, Toni Gaspar, i el diputat d’Esports, Andrés Campos, han presentat este matí el XXIII Circuit de Carreres Populars Diputació de València, que s’iniciarà diumenge que ve, 8 de maig, amb la celebració de la 10k Ciutat de Torrent.

D’esta manera, la institució provincial recupera este esdeveniment, que complix enguany la seua vint-i-tresena edició després d’una aturada de dos anys degut a la pandèmia per la Covid-19. 

El president Gaspar ha animat que “entre tots fem un esforç extra perquè el sector de les carreres populars recupere el pols després dels dos anys de pandèmia” i ha indicat que “la celebració de carreres populars necessita una espenta extra per a tornar a les xifres de participants anteriors a la crisi saniària; i en este aspecte és vital el paper tant de la Diputació com dels propis ajuntaments amfitrions”.

Per la seua part, el diputat d’Esports ha incidit en “el paper vertebrador que complix el Circuit, conjuminant valors com esport, socialització, salut i turisme” i ha destacat que “al llarg de la seua trajectòria, cada any s’han introduït noves millores que venen a nodrir eixe segell de qualitat que ha marcat este certamen esportiu”. En este sentit, Andrés Campos ha assenyalat que “per a esta edició hem apostat per introduir el concepte de sostenibilitat, per això les samarretes oficials són cent per cent de material reciclat, afegint així un element més de responsabilitat social al circuit”.

12 carreres de diferents distàncies 

Entre este mes de maig i el de novembre, el XXIII Circuit de Carreres Populars Diputació de València acollirà dotze proves, distribuïdes per altres tants municipis situats a les comarques de l’Horta, la Safor, el Camp de Túria, la Hoya de Buñol, la Plana de Utiel-Requena, la Ribera i la Costera.

Així, el certamen esportiu passarà per Massamagrell (21 de maig), Gandia (4 de juny), Sedaví (18 de juny), Godellla (2 de juliol), l’Eliana (30 de juliol), Siete Aguas (20 d’agost), Utiel (27 d’agost), Benaguasil (17 de setembre), l’Alcúdia (2 d’octubre), Xàtiva (16 d’octubre) i Cullera (6 de novembre).

La Diputació ha dotat el present circuit amb 70 trofeus i premis en metàl·lic, tant per a la classificació general absoluta com per a les diferents categories: júnior, promesa, sènior i veterà A, B i C.

Així mateix, hi ha un trofeu específic per a fomentar la participació dels clubs, reservant-ne un específic per als equips amb major nombre d’atletes; també es donaran regals als participants que completen sis o més carreres del circuit.

Pel que fa a l’operativa, els corredors hauran de registrar-se de manera gratuïta en la web http://www.circuitodiputacionvalencia.es/ per a després inscriure’s en les diferents proves en el mateix portal habilitat per la Diputació. D’esta manera, cada participant pot acoblar el calendari a les carreres que desitge en funció de les seues preferències.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*