Els carrers del Barri Sant Rafael de Bunyol seran de titularitat municipal després d’anys de reclamacions dels veïns

Post també disponible en: Castellano

Desde el consistori de Bunyol recorded que el veïnat del Barri Sant Rafael “portava molts anys reclamant que els carrers d’aquest barri anaren de titularitat municipal i deixaren de ser propietat de l’empresa Cemex”. 

Virginia Sanz, Alcaldessa de Bunyol, ha anunciat “que després de molts anys de lluita per part de tots els veïns del Barri Sant Rafael, en el pròxim ple d’aquest mes de febrer s’aprovarà la cessió del terreny perquè siga de titularitat municipal, després d’haver arribat a un acord amb l’empresa Cemex, que era la titular d’aquesta zona”, segons han informar des del consistori.

“Tot això ha sigut fruit d’àrdues negociacions entre els advocats d’aquesta empresa cementera i l’alcaldia. L’ingent treball que ha realitzat l’equip de govern al complet ha fet que un dels compromisos, present en els programes electorals tant de PP com de XBuñol, ara siga una realitat”. 

“Quan Çimsa va comprar Cemex no entrava en l’acord el terreny del Barri Sant Rafael, així que aquesta zona continuava pertanyent a Cemex. Ara, després que altres corporacions municipals no hagen pogut aconseguir-ho, aquest equip de govern ha aconseguit arribar a un acord i en el pròxim ple passarà a la seua aprovació la cessió perquè siga finalment d’aquest Ajuntament el barri, una cosa molt reclamada i demandat des de feia molts anys per tots els veïns”, en parables de la primera edil buñnyolense.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*