Els cellers subterranis d’Utiel tornen a obrir les seues portes el pròxim 1 d’abril

Post també disponible en: Castellano

Amb l’inici de les vacances de Pasqua, es reprenen les visites guiades a cellers de Porta Nova, Oficina de Turisme i Ajuntament amb aforament reduït de 6 persones per grup.

Imprescindible concertar reserva: 96 217 02 22 – turismo@utiel.es

Dijous que ve, 1 d’abril, coincidint amb l’inici de les vacances de Setmana Santa i Pasqua, l’Oficina de Turisme d’Utiel reprén la seua activitat i represa les visites guiades als cellers subterranis municipals, un dels principals recursos turístics d’Utiel. 

Una oportunitat per a gaudir d’aquest període vacacional de Pasqües descobrint el ric patrimoni etnològic d’Utiel. Els visitants podran conéixer el gran tresor amagat de la ciutat concertant reserva prèvia. D’aquesta manera s’estableix un rigorós control d’aforament ja que els actuals protocols COVID estableixen una limitació del 30% per a garantir la seguretat dels assistents.

Reducció d’aforament

Les pròpies característiques d’aquests cellers, que ocupen una xarxa de passadissos d’origen medieval de reduïdes dimensions i la seua adaptació a l’actual normativa *COVID, obliguen a limitar l’aforament a 6 persones per grup tant en els cellers “Porta Nova” com en les situades en Oficina de Turisme i en el subsòl de l’Ajuntament d’Utiel.

En tot moment, els guies turístics garantiran la seguretat dels visitants escalonant l’accés a aquells espais en els quals siga necessari per a mantindre el distanciament social. A aquestes mesures se suma l’ús obligatori de màscara, així com la desinfecció amb gel hidroalcohòlic en accedir al recinte tal com marquen els protocols sanitaris.

Visites amb reserva prèvia

Per a visitar els cellers subterranis és necessari concertar cita prèvia a través de l’Oficina de Turisme d’Utiel trucant al telèfon 96 217 02 22 o via mail turismo@utiel.es

L’oficina estarà oberta al públic de dimecres a diumenge i també dies festius en horari de 10 a 14 i de 17 a 20 hores. Així, divendres que ve, 2 d’abril i els dilluns 5 i 12 d’abril, també es realitzaran visites guiades coincidint amb el període vacacional de Setmana Santa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*