Els escolars de Benaguasil commemoren el Dia de l’Arbre plantant 250 exemplars

Post també disponible en: Castellano

Els escolars dels centres educatius de Lluís Vives, Assumpció i de l’IES Benaguasil han celebrat el Dia de l’Arbre a la Comunitat Valenciana plantant un total de 250 exemplars de pins, llentiscle i arboços en els voltants de la costa de l’Ermita.

Distribuïts en grups i seguint les indicacions de la brigada municipal de jardineria i de l’alumnat del taller d’ocupació, els escolars han après a plantar un arbre i han pogut conèixer les pautes perquè els exemplars plantats creixin en bones condicions. Prèviament han procedit a retirar residus abandonats a la muntanya així com a treure les males herbes i mala herba.

Durant la jornada, organitzada per la regidoria de Sostenibilitat amb l’objectiu de conscienciar des d’edats primerenques de la importància de tenir cura de la natura, l’alumnat s’ha involucrat en la cura de l’entorn demostrant que mantenir nets els espais naturals és una tasca que ens competeix a tots.

Els escolars han rebut com a obsequi per la seva participació uns calendaris mediambientals per penjar a les seves classes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*