Els monologuistes Jajajers obrin la programació nadalenca que es realitzarà en la carpa de la plaça Doctor Cajal de Xest

Post també disponible en: Castellano

Ahir, dimarts 6 de desembre, coincidint amb la festivitat del Dia de la Constitució, va tindre lloc un monòleg a càrrec del duo còmic Jajajers. L’esdeveniment, organitzat per les regidories de Festes i Comerç, es va realitzar en la carpa que s’ha instal·lat en la Plaça Doctor Cajal per a dur a terme diferents activitats nadalenques.
El duo Jajajers està format per Jorge i Alex, els qui combinen en els seus espectacles música i monòlegs, fent referències a la societat valenciana. “L’actuació va tindre molt bon acolliment, i va comptar amb l’assistència de més de 100 persones. Triem obrir el programa amb aquests monologuistes perquè el seu espectacle va dirigit a tots els públics; ja que la nostra intenció és que en aquests dies festius hi haja a Xest una completa oferta d’oci i entreteniment per a persones de totes les edats”, ha apuntat la regidora de Comerç, Brenda Jiménez.
Durant l’actuació, els monologuistes van interactuar amb el públic i van fer acudits sobre la cultura valenciana, detenint-se en les festes populars o en la gastronomia, entre altres temes. De fet, un dels moments va estar protagonitzat per l’explicació, en clau d’humor, de com fer una paella valenciana.
Demà, dijous 8 de desembre, de nou hi haurà un esdeveniment en la carpa de l’Ajuntament, aquesta vegada dirigit a públic adult: la realització d’un tast de vins. El cap de setmana continuarà la programació amb la celebració d’un “Tardeo remember”, organitzat per al dissabte, 10 de desembre, a partir de les 18.00 h.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*