Els veïns de la pedania Les Cuevas d’Utiel ja compten amb nou consultori mèdic

Post també disponible en: Castellano

La reforma integral del centre sanitari millorarà els serveis d’atenció primària dels pacients.

L’actuació ha sigut finançada amb el Pla d’Intervenció Arquitectònica en Consultoris de la Generalitat amb un total de 117.662,32 euros

Els veïns de la pedania de Les Cuevas ja estan rebent atenció mèdica en el nou consultori. L’alcalde d’Utiel, Ricardo Gabaldón, la regidora de Sanitat, Paloma Villar i diferents responsables de l’àmbit sanitari, entre ells la directora gerent del Departament de Salut, Eva María Robles i el director mèdic d’atenció primària, Victor Casas, han visitat les instal·lacions per a conéixer les millores incloses després de la reforma integral d’aquest centre sanitari d’atenció primària que facilitarà els serveis i recursos assistencials als veïns de la pedania.
El consultori auxiliar de Les Cuevas es remodelava per complet per a comptar amb sales més eficients i funcionals i millorar les condicions d’accessibilitat als usuaris. El nou centre sanitari compta amb sala d’espera, dues consultes connectades mitjançant sala de capellans amb entrada independent , lavabos accessibles així com espais propis per a magatzem i caldera.
La remodelació integral del consultori auxiliar, edifici de propietat municipal situat en C/ La nostra Senyora de Loreto, núm. 2, s’ha dut a terme a través del Pla d’Intervenció Arquitectònica en Consultoris (PIAC) de la Generalitat Valenciana que destinava per a aquesta actuació 117.662,32 euros.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*