Es convoquen set places d’agents de policia local per a Vilamarxant

Vilamarxant ha convocado siete plazas de agentes de policía local.
Vilamarxant ha convocado siete plazas de agentes de policía local.

Post també disponible en: Castellano

Vilamarxant ha convocado siete plazas de agentes de policía local.
Vilamarxant ha convocat set places d’agents de policia local.

L’Ajuntament de Vilamarxant ha convocat set places d’agents de policia local per a completar el procés d’estabilització d’ocupació temporal i cobrir les places dels interins.

L’objectiu d’este procediment és eliminar l’ocupació temporal de caràcter estructural existent en el cos de policia local de l’Ajuntament de Vilamarxant afectant aquelles places ocupades de forma temporal i ininterrupidament, almenys en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2017.

El sistema selectiu serà el de concurs oposició i superació de curs selectiu en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències.

Per a formar part en este procés, els interessats hauran de presentar una instància en el registre general de l’Ajuntament de Vilamarxant durant els 20 dies posteriors a la publicació de la convocatòria en el BOE, que va tindre lloc divendres passat, 11 de març.

“Creiem que és necessari convocar este procediment per a eliminar l’ocupació temporal en la policia local i millorar, d’esta forma, els serveis municipals com estem fent durant els últims anys”, va explicar Jesús Montesinos, alcalde de Vilamarxant.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*