Et regalem l’edició impresa número 841 de tucomarca.com sobre la incidència del coronavirus a La Foia de Bunyol-Xiva

Post també disponible en: Castellano

Aquesta setmana no et convidem a que compris en qualsevol dels punts de venda on el nostre setmanari imprès tucomarca.com per a La Foia de Bunyol-Xiva està ja disponible des d’aquest dimecres. Aquesta setmana t’ho regalem. Ho pots llegir aquí on line o descarregar-te’l.

Aquesta setmana, ens sumem a la crida ia les instruccions transmeses pels organismes oficials i et demanem encaridament que no surtis del teu domicili si no és imprescindible i que compleixis escrupolosament amb totes les recomanacions que les administracions públiques ens estan traslladant aquests dies en relació a com combatre l’amenaça de l’coronavirus. I ens solidaritzem així amb molts dels nostres lectors que aquesta setmana no podran acostar-se a recollir el seu exemplar per estar confinats.

Per això, l’edició número 841 de tucomarca.com, disponible un dia abans en els punts de venda habituals aquesta setmana a causa de la festivitat de Sant Josep, volem posar-la gratuïtament a la vostra disposició. Una edició en què hem abordat mográficamente la incidència de virus a la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva fins a la data de tancament de l’edició.

Aquesta és la forma que tenim tot l’equip que cada setmana us oferim el setmanari imprès tucomarca.com per a La Foia de Bunyol-Xiva i localitats limítrofes de la Vall d’Aiora, la Canal de Navarrés i la Ribera Alta de contribuir a la lluitar contra aquesta enorme amenaça per a tots: mantenint-informats. Entre tots vencerem.

Descarrega aquí l’edició número 841 de tucomarca.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*