EU de Bunyol qualifica de “pèssima” la gestió del Consell valencià del centre de menors de la localitat

El centro de menores ubicado en Buñol.
El centro de menores ubicado en Buñol.

Post també disponible en: Castellano

El centro de menores ubicado en Buñol.
El centro de menores ubicado en Buñol.

“La pèssima actuació del Consell valencià en la gestió del centre de menors de Bunyol per fi entra en via de solució i de nou la convivència i la fi dels conflictes que ningú desitja poden ser un record del que s’havia d’haver evitat si des el govern de Compromís i PSOE haguessin gestionat bé, exercint, que no ho han fet, una correcta tutela i protecció dels i les menors que per sobre de les possibilitats materials de les instal·lacions i del personal que hi treballa, han depassat amb irresponsabilitat la capacitat real de recepció del centre “. Així s’han pronunciat des de la formació d’esquerres en un comunicat oficial.

“EU sempre hem dit que el centre de menors com a centre de recepció no reunia ni reuneix les condicions per atendre la quantitat de menors que la Conselleria que dirigeix ​​Mònica Oltra permetia amuntegar i que el resultat ha estat el malestar de veïns per actes intolerables i la desprotecció per falta d’atenció cap als i les menors “, han afegit.

“EU assumim i aplaudim la unitat de tots els partits del ple municipal que hem estat capaços d’aprovar per unanimitat una moció que sense partidismes denuncia la situació viscuda i als seus responsables però dóna les pautes que se li exigeix ​​al Consell valencià per a la solució del problema “.

“A partir de la decisió de que el 18 de febrer el centre de menors deixi de ser centre de recepció i torni a ser llar residencial de menors desfavorits, EU exigeix ​​que, primer es condicioni el centre per poder acollir als seus residents en condicions dignes . Reclamem així mateix que els i les menors residents siguin atesos amb garanties educatives, amb normes clares de funcionament i amb capacitat dels serveis socials municipals per supervisar que els menors són atesos degudament “.

“No admetrem que el Consell segueixi incomplint les seves obligacions que per llei els correspon com a tutors legals dels i les menors que estan sota la seva tutela”, han finalitzat des d’Esquerra Unida.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*