Eventual Moments, la signatura de decoració que gestiona Daniel Vicente, es consolida com un referent del sector

Post també disponible en: Castellano

Eventual Moments és una empresa dedicada a la decoració d’espais i esdeveniments, l’ornamentació i el disseny floral. Va nàixer a final del 2018 de la mà de Daniel Vicente. 

En menys de 5 anys Eventual Moments s’ha consolidat com un dels referents en el sector de la decoració d’esdeveniments a València, desenvolupant destacats treballs per a alguns dels salons i masies més reconeguts en la nostra zona. Parlem amb Daniel Vicente per a conéixer ràpidament i més de prop com sorgeix i on es troba hui la seua empresa. 

Com és emprendre una empresa del no-res, com a autònom, als 25 anys? Vas tindre ajuda en el començament?

Crear una empresa mai és tasca fàcil. Al meu judici, o almenys des de la meua experiència, fa falta una mescla de determinació, decisió i il·lusió. Al principi simplement vaig voler oferir el meu hobbie als altres però prompte vaig quedar atrapat i vaig començar a formar-me amb els millors professionals del disseny, la decoració i la tècnica floral. Durant el meu primer any no vaig obtindre cap benefici perquè tot guany la invertia íntegrament a adquirir nou material i més recursos amb els quals poder millorar en els següents treballs. Vaig tindre sempre el suport de la meua parella, els meus pares, família i nucli d’amics que són conscients de tots els sacrificis que sempre m’ha exigit l’empresa. 

Immediatament després va vindre la pandèmia que va suposar un pitxer d’aigua freda quan començava a tindre encàrrecs de major rellevància.  Després, al mateix temps que em començava a donar a conéixer vaig haver quasi de “renàixer” i enginyar-me-les molt bé per a poder subsistir i continuar. 

Malgrat això, en molt poc temps has aconseguit fer-te un buit en aquest món i cada vegada es reconeix més la teua “marca Eventual Moments”. Alguns creuran que és qüestió de sort, què pots dir-nos tu sobre aquest tema?

No crec en la sort. La sort es treballa. La sort és el resultat del sacrifici, l’esforç i la perseverança. Entenent-la d’aquesta manera puc afirmar que en aquests 4 anys i mig he tingut moltíssima sort. 

Eventual Moments és una marca registrada oficialment a efectes legals i m’encanta que cada vegada més els nostres clients i el públic en general sàpia reconéixer els nostres dissenys. Pense que la clau està a diferenciar-se. En Eventual el nostre lema és “Fes-lo únic, fes-lo diferent”. És el que tracte de buscar en cadascun dels meus treballs, siguen de major o menor envergadura. 

Al meu judici, posicionar-se, destacar-se i diferenciar-se en el sector de la decoració i l’ornamentació floral és una missió molt complexa i l’única manera d’aconseguir-lo és formant-se molt bé, sempre amb els millors professionals i afegint a cada creació el meu toc personal. 

A més, en la teua escassa marxa has aconseguit arribar pel cap alt alt en el món de les falles, una de les teues grans passions. Com és treballar per a les Falleres Majors de València o algunes de les comissions falleres més importants? 

Com enamorat de la festa fallera, poder dir que en els últims 4 exercicis he preparat treballs per a les 8 Falleres Majors de València és un orgull immens. A més, el fet que les nostres màximes representants reconeguen el teu treball, el valoren i vulguen comptar amb tu és una cosa molt gratificant perquè elles sempre marquen tendència i són font d’inspiració per al global de falleres, fallers i comissions. 

Treballar per a Convent Jerusalem, L’Antiga de Campanar o Almirall Cadarso-Conde Altea és meravellós perquè pots desenvolupar projectes de gran impacte i visibilitat que no tots els dies tindràs oportunitat de fer, però jo pose la mateixa obstinació, entusiasme i cura en qualsevol encàrrec, siga la fallera o la comissió que siga. 

L’any passat vas anar també un dels 24 seleccionats per a competir en el Certamen Nacional al Millor Artesà Florista que es va celebrar a Toledo. Què destacaries d’aquesta experiència?

 Vaig ser l’únic participant valencià de l’edició, la qual cosa per a mi suposava una motivació i una pressió afegida molt important. Pels comentaris dels jutges i companys, crec que vaig fer un bon paper. Aspire a poder participar de nou en la pròxima edició del 2024 perquè és un certamen meravellós, “el masterchef de les flors” que convida al públic a gaudir de cada prova. A nivell professional, sens dubte afirmaria que competir en el MAF va ser el major repte al qual he pogut enfrontar-me fins hui. A més, vaig tornar a casa amb el premi extraordinari al millor company de l’edició que atorguen els propis participants, la qual cosa per a mi té un valor molt especial.

La revista HOLA també ha posat l’ull en Eventual Moments, com va ser? És cert que la flor està guanyant cada vegada major protagonisme en l’àmbit nupcial?

Al març d’enguany la Revista HOLA Espanya es va posar en contacte amb nosaltres. Havien vist el nostre treball i van voler comptar amb mi com a proveïdor en la seua secció NÚVIES. 

HOLA ha sigut sempre sinònim d’elegància, sofisticació i exclusivitat, per la qual cosa el simple fet de fixar-se en el nostre treball i oferir-nos la possibilitat de col·laborar amb les seues núvies va suposar un impuls i una gran font de motivació. 

A nivell decoratiu, és cert que cada vegada la flor té més presència en la decoració dels diferents espais en les noces i banquets. Prevalen tendències com el garden style que trepitja amb força, els dissenys monocromàtics, vaporosos i els contrastos de color. 

Jo tracte sempre d’assessorar a totes les nostres parelles de la millor manera possible, aconsellant-los en funció de l’espai, els gustos, l’estil de les noces i la disponibilitat que puguen oferir, en base sempre a uns estàndards mínims de qualitat. 

La majoria d’empreses descansen a l’agost, però sempre és un mes replet de festes, celebracions i esdeveniments. Vacances o treball?

En aquest sector quantes més celebracions més treball. Juliol és sempre més tranquil perquè la temporada de noces se sol pausar, però agost, i més als pobles de la nostra comarca, és un mes carregat de festes, actes, presentacions, etc. 

Enguany he continuat treballant per a la Unió Musical de Casinos i les seues Reines. També s’han vist i veuran aquests dies alguns dels meus treballs a Iàtova, Godelleta o Xiva. Bunyol, per descomptat, coparà la meua última quinzena d’agost en treballar tant per a l’Artística com per a l’Harmònica. Enguany Els Lletjos m’han confiat el disseny i ornamentació de 3 dels monuments de la seua ofrena i igualment seguiré al costat del Litre com des de fa ja 5 estius. Per primera vegada decore la façana a la Reina de la Fira i Festes, la qual cosa és un plaer immens. Finalment, conclourem l’estiu al costat de les Clavàries de Macastre.

Per a concloure, al fil de tot el comentat fins al moment, reptes a curt o mitjà termini? També sabem que s’acosta unes noces molt especials per a tu, la decorarà Eventual Moments?

En menys de 5 anys he convertit una afició en la meua passió, en el meu treball i, estic segur, la meua manera de vida. Gaudisc moltíssim amb el meu treball, crec que és el fonamental en la vida. Repte de futur és continuar avançant, continuar formant-me, continuar millorant, creixent i fent únics i diferents els dies més especials de quants vulguen confiar en mi i en la meua empresa. 

I quant a noces, ens queden 7 per davant fins a final d’octubre, però hi ha una que sé serà molt especial perquè la meua núvia de tota la vida i jo ens casarem el pròxim 16 de setembre. Per descomptat serà Eventual Moments qui ferm tota la decoració i els dissenys dels diferents racons i espais aqueix dia, encara que comptaré amb un gran equip de companys, professionals i amics que durant aqueixa setmana vindran a tirar-me una mà des de diversos punts d’Espanya. Vull que siga especial i que els nostres convidats gaudisquen de cada detall, almenys aqueixa és la intenció. 

Us donem l’enhorabona per endavant i et desitgem el major dels èxits professional i personal. Moltes gràcies per compartir la teua experiència i atendre’ns. 

Moltíssimes gràcies, com sempre, a tucomarca.com pel seu interés, predisposició i per brindar-me aquesta finestra als nostres veïns i amics. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*