Fotogalería: Alboraig tanca les seues festes patronals per a deixar pas el pròxim cap de setmana als festejos taurins 

Post també disponible en: Castellano

La vesprada del divendres l’auditori municipal José María Cervera Collado va acollir l’activitat És temps de gaudir!!; un Taller de Risoterapia i Teatre que va organitzar la Mancomunitat Foia de Bunyol-Xiva a través de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, en el qual ho van passar genial tant xiquets com majors.
A la nit el tradicional sopar en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Alboraig i continuació l’actuació del cantautor Emilio Només.
La popular carrera d’Actuacions Boges va congregar en el matí del dissabte a molts participants i a nombrós públic que després de la humorística carrera es va reunir en l’esmorzar popular en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Alboraig al Parc Sant Jaume que es va prolongar fins al migdia amb música i una una llançadora gegant d’aigua.

Després dels jocs d’aigua va seguir la festa amb el Menjar del Tauler, en la qual cada colla va aportar el seu menjar amenitzat per una Discomóvil.

El diumenge, 30 de juliol es va celebrar el dia de la patrona, la Verge del Rosari, amb la missa cantada pel Cor de Guitarres de la parròquia. A la vesprada es va fer l’ofrena de fruits no peribles i flors, per a continuar amb la tradicional processó de la Verge del Rosari precedida de Gegants i Cabuts de Benetuser.
Amb aquest acte es va posar punt final a les Festes de Juliol després de les quals tindran lloc el pròxim cap de setmana els festejos taurins organitzats per la Penya Taurina d’Alboraig. Informa, A. Pallás.

Fotos: María Martínez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*