Fotogalería: Alboraig travessa amb la cavalcada i les paelles l’equador de les seues festes

Post també disponible en: Castellano

Alboraig es troba en l’equador de les seues festes patronals en la qual veïns i visitants han pogut gaudir aquest dilluns de la seua popular Cavalcada de Disfresses, musicón i sopar de sobaquillo en el frontó, amb la posterior discomóvil i la tradicional Cordá.

El dissabte les protagonistes van ser les paelles amb una discomóvil després del multitudinari sopar en el poliesportiu.

El diumenge el Club d’Escacs El Peó Enverinat va celebrar una partida simultània en el local social situat en la Plaça d’Espanya i a la nit l’Il·lusionista Lumaky va fer les delícies de grans i xicotets a l’Auditori Municipal José María Cervera Collado.

El dilluns la vesprada els més xicotets van ser els protagonistes amb la celebració de jocs infantils tradicionals i taller organitzat per l’Associació Alborem al Parc de Sant Jaume. Tres els jocs es va iniciar el repartiment de melons d’Alger per a la realització del fanal per part de l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Alboraig, tant al Parc Sant Jaume com en la piscina.

La nit va portar amb si a la plaça de don Salvador Martínez el sopar popular amb el Concurs de Truita i Ajoaceite organitzat per l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Alboraig i l’actuació del grup musical Los Guapos.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*