Fotogalería: Andrea Galarza és exaltada com a Fallera Major de la Falla El Prado de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

El teatre Montecarlo de Bunyol ha acollit aquest dissabte l’acte de presentació de la Fallera Major de la comissió El Prat per a l’exercici 2023, Andrea Galarza Carrascosa, que va ser rebuda per la fallera sortint, Miriam Villena, i el president de la comissió, Francisco Monteagudo.

La presentació va començar amb la rebuda de les falleres i fallers integrants de la Cort d’Honor, que a poc a poc van anar omplint l’escenari del Montecarlo. Després de mostrar un escenari replet va arribar el torn d’imposar  la banda a Andrea Galarzaque molt il·lusionada es va dirigir a l’escenari on va ser rebuda amb nombroses mostres d’afecte pel president de la comissió i Miriam, qui li va imposar la banda com a Fallera Major 2023 i es va acomiadar amb un emotiu discurs, ja que ha representat a la seua comissió durant tres exercicis, pel fet que en 2020 i 2021 no va poder exercir per la pandèmia. 

L’aplaudiment del públic a la comissió del Prat és la major mostra d’afecte i reconeixement als qui treballen per a gaudir d’unes Falles carregades d’il·lusió després d’uns anys tan difícils.

La cita va ser seguida en primera persona per l’alcaldessa, Juncal Carrascosa, junt Indelecio Zanón, president de la Junta Local; el regidor de Cultura Popular, Rafa Pérez; i la Reina de les Festes, Regina Martínez; les representants de les societats musicals, de les falles de Bunyol i de les comissions falleres amigues.

Fotos: José Luis Montón.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*