Fotogaleria: El CIM «La Armònica» de Bunyol ofereix el seu concert en homenatge a la dona “litrera”

Post també disponible en: Castellano

Diumenge que ve, 8 de març, se celebra el Dia Internacional de la Dona i el CIM «L’Harmònica» de Bunyol també s’uneix a la commemoració ja des de fa alguns anys. En aquest cas, aquest any, la societat ha volgut “rendir homenatge no només amb un concert, sinó també amb un concurs de fotografia, on les dones litreras són les protagonistes”, com han informat fonts de l’entitat.

“Les connotacions d’un concert homenatge sempre són positives, però no cal oblidar el motiu pel qual es porta a terme aquest concert i és que les dones porten anys lluitant per igualar els seus drets als dels homes, drets que els han estat negats al llarg de la història, només per no haver nascut homes. per això, «l’Harmònica» vol brindar el seu suport a les dones, especialment a les dones litreras, en reconeixement a la lloable i infatigable tasca que realitzen cada any per i per a El Litre “, han afegit des de l’entitat musical.

El concert Homenatge a la Dona Litrera va tenir lloc el passat dissabte a les 19,00 hores al Palau de la Música. Per a l’acte, el director de la Banda Simfònica, José Tello, va preparar un programa compost per una sola obra, The Queen Symphony. Aquesta composició està pensada per integrar orquestra i cor. Amb això, el que el seu autor, Tolga Kashif, esperava era “expressar l’essència original de la gran música de el grup Queen. De manera que, per interpretar aquesta obra tan especial, la Banda Simfònica va comptar amb la participació de la Coral Polifònica de« l’Harmònica »i de el Cor de la Universitat Politècnica de València, els qui es van encarregar de posar veu a aquesta fantàstica melodia. va ser un concert que no va deixar indiferent a ningú. Queen va ressonar en un Palau de l’Harmònica ple de gom a gom. el punt final el va posar l’Himne Litrero, també interpretat per les veus dels coristes.

Després de la tarda musical, es va concloure l’homenatge amb un sopar al local social, que va reunir un gran grup de litreros, des socis i simpatitzants, fins a músics i Junta Directiva.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*