Fotogalería: El Club Handbol Bunyol continua creixent una temporada i oferint un alt nivell en totes les competicions

Post també disponible en: Castellano

Més de 80 xiquets integren la seua escola i també compta amb un nodrit grup de joves xiques que entrenen setmanalment amb l’objectiu de consolidar un equip femení federat la pròxima temporada. 

El Club Handbol Bunyol arranca una nova temporada amb noves incorporacions a l’escola, més equips, alumnes en les extraescolars dels dos col·legis públics i amb la intenció de continuar creixent, amb l’objectiu de consolidar un equip femení federat la pròxima temporada.
Tito Wilson Surís, coordinador de l’escola, es va mostrar molt esperançat per l’acolliment del club, de xiquets i de jugadors a nivells prepandèmics. “A pesar que en la pandèmia vam mantindre pràcticament tots els equips i nombre de xiquets, a més del nivell d’exigència en totes les competicions, estàvem desitjant comptar amb xiquets, poder organitzar l’handbol com a extraescolar, i fins i tot tornar a comptar amb xiquetes a la nostra escola”, va destacar el nou coordinador.
Actualment aquesta escola compta amb més de 80 xiquets, dins dels quals ja ha començat a entrenar un grup de joves xiques d’entre 15 i 18 anys amb la perspectiva posada a consolidar equip juvenil i sènior femení federat per a la pròxima temporada.
El coordinador de l’escola de l’Handbol Bunyol anima que tots els xiquets i pares s’acosten als entrenaments i partits que organitzen en el Pavelló Pablo Cusí Sierra del Planell cada setmana per a veure el millor handbol en directe. “El nostre lema continua sent impartir valors de companyonia, respecte i joc net per damunt de tot. Aquest continua sent el nostre secret i esperem continuar sumant xiquets, joves i així continuar amb el millor nivell d’exigència en totes les competicions”, va destacar. 
Aquest cap de setmana el Pavelló del Planell albergarà un conjunt de partits d’handbol perquè tots puguen comprovar com és aquest esport:

Dissabte 29 d’octubre
09.00 Benjamin Rojo Vs Taurons
10.15 Alevin Vs Taurons
AJORNAT Benjamin Azul Vs Alzira
11.30 Infantil Vs Burjassot
13.00 Cadet Vs Burjassot
17.00 Juvenil Vs Sueca

Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, s’enorgulleix de comptar amb una escola d’handbol tan potent, i que malgrat la pandèmia ha continuat el seu nivell: “tots hem de continuar donant suport a aquest esport, que des de fa molts anys Bunyol i aquest club continua sent referent en tota la Comunitat Valenciana”, va finalitzar.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*