Fotogaleria: L’Ensemble de Clarinets i la Brass Band del Conservatori de Bunyol participen en la II Mostra Turisme de la Comunitat

Actuación de la Brass Band del Conservatorio San Rafael de Buñol en la Mostra de Turisme.

Post també disponible en: Castellano

El passat cap de setmana l’Ensemble de Clarinets i la “Brass Band” del Conservatori de Bunyol van actuar a l’escenari polivalent de La Ciutat de les Arts i les Ciències dins dels actes programats a la II Mostra Turisme de la Comunitat Valenciana. Aquesta II Mostra Turisme de la Comunitat Valenciana tracta de donar a conèixer les diferents propostes i ofertes turístiques, a més de fer gaudir als visitants de la cultura, gastronomia, festes, natura, aventura, entorns rurals, itineraris o patrimoni, entre d’altres, de la nostra estimada terra a través de diverses activitats i estands.

La música a Buñol és un dels baluards i reclams turístics, així doncs ia petició de Maria Vallès, regidora de Turisme, i de Juan Luis Pallás, regidor del Conservatori, es proposa aquest concert a la II Mostra Turisme per tal d’ensenyar a tots els participants i visitants de la mateixa l’enorme qualitat musical i el potencial cultural que el municipi té.

«L’Ensemble de Clarinets, acompanyats pel seu professor, Eduardo Carrascosa, és una de les agrupacions estables del Conservatori, i des de la seva creació a format part de diferents esdeveniments tant en la nostra població com fora d’ella. Per a l’ocasió van interpretar un amè programa dedicat a la música de Ragtime de Scott Joplin que va agradar moltíssim al públic assistent. A la segona part, s’estrenava la recentment creada “Brass Band” del Conservatori de Bunyol. Formació creada a partir de l’impuls de l’equip directiu del Conservatori i que espera es converteixi en poc temps en una de les formacions més destacades del nostre centre. La “Brass Band” dirigida pel seu director Francisco març va posar al faristol un programa molt variat amb obres d’Enrique Crespo, Andy Norman, Goff Richards, Gustav Holst o Jan de Hann. El públic va mostrar el seu agraïment amb innombrables aplaudiments i va agrair la posada en escena d’aquestes dues magnífiques agrupacions del Conservatori», en paraules de Maria Villar.

L’acte va ser recolzat per alcaldessa de Bunyol, Jonquera Carrascosa, que no dubto un instant a participar del concert i explicar juntament amb Maria Valls les diverses i fantàstiques ofertes turístiques que el nostre poble pot oferir a tothom.

En el mateix ordre de coses en aquesta Mostra de Turisme, ajudant a impulsar les activitats culturals de Bunyol, la regidoria de Cultura ha promocionant la VII Biennal d’Arts i el III De Parell en Part, que s’estan realitzant a Buñol del 18 d’octubre al 18 de novembre, amb la presència de Doe McAndrew que ha realitzat un taller on els nens, pares i mares han gaudit d’aquesta cultural matí de promoció turística de Bunyol a la Ciutat de les Arts i les Ciències.


Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*