Fotogalería: L’exposició ‘Resiliència’ de Colectiva27 visibilitza a la dona rural de Corts i els seus llogarets en el 8M 

Post també disponible en: Castellano

El centre social de l’Or és l’escenari en què el passat 8 de març es va inaugurar, amb gran èxit de públic i participació, l’exposició “Resiliència” de Colectiva27, on es pot veure una mostra d’art contemporani multidisciplinari que tracta el tema de la resiliència. Aquest grup de dones artistes va celebrar el Dia de la Dona amb la performance inaugural “Sororitat”.

“Com a artistes de Colectiva27 ens sentim agraïdes a l’Ajuntament de Cortes de Pallars pel seu suport en la promoció de l’art contemporani en les zones rurals on a penes existeixen infraestructures ni circuits per a això” explica el col·lectiu.

L’exposició es podrà visitar fins al dia 28 d’abril en el centre social de l’Or.

També el passat dia, 10 de març, va tindre lloc en Venta Gaeta la presentació del vídeo homenatge a Fina Iranzo, realitzat per Colectiva27 per a celebrar el Dia Internacional de la Dona. Fina Iranzo és una dona exemple de resiliència, vocació de servei i amor per la vida. Va ser un acte molt emotiu, que va comptar amb la família, amics i veïns de l’homenatjada ja que ella és un referent en tota la comarca pel seu treball en el restaurant carnisseria Iranzo de Venta Gaeta.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*