Fran Doménech nou Coordinador de Noves Generacions Camp de Túria

Post també disponible en: Castellano

La seua desginación ha tingut lloc aquest diumenge pel matí en l’XI Congrés de Noves Generacions del PP de la Província de València que ha triat a Javier Camarassa com a nou líder de la formació juvenil

Es posa així de manifest el paper fonamental de la joventut de Benaguasil en el projecte popular que lideren Ximo Segarra, Vicente Mompó i Carlos Mazón a nivell local, provincial i autonòmic.

Des del Populars de Benaguasil, formació liderada pel acalde i diputat provincial Ximo Segarra, assenyalen la seua satisfacció per la designació de Fran Doménech per a coordinar NNGG a Camp de Túria.

Aposta per la joventut com a valor de present i futur 

Aquest matí s’ha celebrat l’XI Congrés de NNGG a la Província de València en la localitat de Massanassa.
La cita, ha servit per a triar a Javier Camarassa com a màxim representant de la formació juvenil a la província i per a designar l’executiva provincial de NNGG.

El jove de Benaguasil Fran Doménech ha sigut nomenat Coordinador Comarcal de NNGG Camp de Túria i per tant, serà l’encarregat de coordinar el conjunt d’accions i iniciatives juvenils que siguen dutes a terme a la nostra comarca treballant conjuntament amb el nou president provincial i amb el coordinador comarcal Héctor Troyano.

Des de Populars de Benaguasil fem una valoració molt positiva que posa l’accent en la implicació de la joventut en el projecte de gestió política de la nostra població i que a partir d’ara impregnarà la comarca de Camp de Túria d’aquelles iniciatives que han possibilitat que Benaguasil siga considerat feu popular en tota la província de València.

Per a l’alcalde de Benaguasil i diputat provincial Ximo Segarra, “Fran representa sense lloc a dubte aquella joventut implicada en el dia a dia de la seua ciutat amb una capacitat de treball i lliurament que avalen indiscutiblement el seu nomenament com a nou Coordinador Comarcal de NNGG a Camp de Túria sent punta de llança del projecte de Javier Camarassa i del nostre president provincial Vicente Mompó”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*