Homenatge simfònic de la SM “L’Artística” de Bunyol a Camilo Sesto aquest dissabte en el Teatre Montecarlo

Post també disponible en: Castellano

El pròxim 20 de maig a les 19 hores la Banda Simfònica de L’Artística retrà homenatge a una veu immortal, Camilo Sesto. Gràcies a la producció de Eventime, que uneix veu i banda per a retre homenatge al cantant valencià, amb Manu Rodríguez interpretant els millors èxits en “On estigues simfònic”.

Els arranjaments de temes tan coneguts com “Melina”, “L’amor de la meua vida” o “Viure així és morir d’amor” han sigut realitzats per Azael Tormo, actual director de les Bandes de Beneixida, Gavarda i Llanera de Ranes. Amb una àmplia trajectòria com a compositor, Tormo ha collit nombrosos premis alçant-se guanyador en Concursos com el de pasdobles “Pascual Pérez Choví” d’Alginet”, el Concurs Galego de composició, el Concurs de Música festera “Vila de Benidorm” o el Concurs de Música festera de l’Associació Sant Jordi d’Alcoi, el Concurs “Josep Maria Lleixà” de la Federació Catalana de Música de Bandes o el Concurs Internacional de Marxes de processó “Ciutat de Bou” de Zamora. 

La veu d’aquest homenatge simfònic és Manu Rodríguez, qui ha participat en diversos programes televisius musicals, com “La teua cara no em sona encara” d’Antena 3 en 2017. Compta amb un llarg recorregut en els escenaris, especialment de la nostra Comunitat, participant en espectacles musicals com “Nova York el musical” o “Veus de iberoamérica”, en el qual va estar girant per Colòmbia. Actualment participa en diversos espectacles i és la veu principal de “On estigues simfònic”, produït per Eventime. 

Sota la batuta de Mario Ortuño Gelardo, director titular de la Banda Simfònica de “L’Artística”, els músics “Lletjos” s’uneixen a la veu de Manu Rodríguez oferint una versió diferent i molt especial de les cançons que va popularitzar Camilo Sesto, a qui vam perdre en 2019, i la veu i la música de les quals són ja eternes.  

Les entrades anticipades poden adquirir-se fins al divendres 19 de maig en Secretaria, en el local social Rosers, de 17 a 19 hores, a un preu de 12€, 10€ per a socis de “Els Lletjos” i estaran també a la venda abans del concert en les Taquilles del Teatre Montecarlo, amb un preu de 15€.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*