Juncal Carrascosa (PSOE) guanya a Bunyol i obté 4 regidors, seguida de PP (3), EU (3), IAB (2) i Podem (1)

La candidata del PSPV-PSOE en Buñol, Juncal Carrascosa.
La candidata del PSPV-PSOE en Buñol, Juncal Carrascosa.

Post també disponible en: Castellano

La candidata del PSPV-PSOE en Buñol, Juncal Carrascosa.
La candidata del PSPV-PSOE en Buñol, Juncal Carrascosa, seguirá siendo la alcaldesa.

El Partit Socialista que encapçala Jonquera Carrascosa s’ha imposat en les eleccions municipals de 2019 al municipi de Bunyol, en obtenir 1.361 vots, trenta-un sufragis més que la segona força, el Partit Popular, que ha obtingut 1.330 vots i tres regidors.

No obstant això, els vots aconseguits pel PSOE només li atorguen 4 regidors, de manera que necessitarà pactar amb alguna altra formació per obtenir l’alcaldia.

Els possibles candidats per a un pacte d’esquerres són Esquerra Unida que ha estat la tercera formació en nombre de vots i ha obtingut 1.183 sufragis, el que els dóna tres regidors. El segueixen Esquerra Alternativa que ha obtingut 751 vots i dos regidors; i, finalment, Podem amb 376 vots que els atorguen una regidora.

La formació Amb tu no obtingut representació ja que només ha aconseguit 172 vots.

Bunyol era un dels municipis on més candidatures s’han presentat a La Foia en aquestes eleccions municipals del 26 de maig.

Inicialment van ser set les formacions que van presentar llista per aconseguir el govern i l’alcaldia de la localitat, tot i que Ciutadans al final no va poder concórrer «per no poder esmenar a temps els errors», segons van explicar des de la formació.

Finalment, han estat el Partit Socialista, el Partit Popular, Esquerra Unida, Esquerra Alternativa, Podem i Amb tu (formacions aquestes dues últimes que ho han fet per primera vegada en la història electoral d’aquesta localitat de la Foia) les que han concorregut als comicis.

 

 

 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*