La 15 Setmana Mediambiental de Requena és clausura amb èxit de participació i públic

Numerosas personas asistieron a los actos y participaron de forma directa en las actividades propuestas.
Numerosas personas asistieron a los actos y participaron de forma directa en las actividades propuestas.

Post també disponible en: Castellano

Numerosas personas asistieron a los actos y participaron de forma directa en las actividades propuestas.
Nombroses persones van assistir als actes i participar de forma directa en les activitats proposades.

L’Ajuntament de Requena ha realitzat un balanç molt positiu de la 15 Setmana Mediambiental de Requena.

“L’èxit d’aquesta setmana ve avalat per la gran participació en totes les activitats programades, així com de la valoració molt positiva dels assistents que van afirmar haver gaudit en tot el que es va realitzar (plantacions, xerrades, contacontes, excursions …” , segons han informat des de l’organització.

L’Ajuntament de Requena, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha volgut mostrar el seu agraïment per la seva col·laboració als diferents col·lectius que van fer possible el desenvolupament d’aquest programa tan divers.

“Sens dubte una de les cites més destacades va ser la presentació del Projecte Cims en Família, de Miguel Pastor Borgoñón i Alicia Meseguer Felip. No menys interessant va resultar l’aportació de la Universitat de València i la Xarxa Espanyola d’Estudis sobre la contaminació lumínica; Cel Fosc i l’Associació contra la contaminació lumínica així com a la coordinadora en Defensa dels boscos del Túria “.

“Una especial menció mereix el treball i la col·laboració realitzada aquests dies per part dels agents mediambientals de Requena i també dels alumnes i professors del cicle formatiu de forestals de l’Escola de Viticultura i Enologia Félix Jiménez de la Diputació de València”.

Finalment, destacar “la presència dels nombrosos assistents que, tot i la fred matí de diumenge, van realitzar la ruta inaugural del primer Sender Saludable de Requena, el colofó ​​va tenir lloc al Parc de la Glorieta on es plató un exemplar d’Olmo resistent a la graciosos “, han finalitzat des de l’organització.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*