L’obertura de la piscina municipal inaugura la temporada d’estiu a Benaguasil

Post també disponible en: Castellano

La piscina obrirà en horari ininterromput de dilluns a diumenge, de 10,30 h a 19,30 h.

Fins al pròxim 2 de setembre, els veïns de la localitat podran combatre millor l’estiu

Comença la temporada de bany a Benaguasil amb l’obertura de la piscina municipal hui dilluns perquè els veïns puguen gaudir d’aquest servei i sufocar la calor que ja és present en el dia a dia.

Es mantenen les mateixes tarifes prèvies a la pandèmia, i es torna a posar a la disposició dels usuaris la venda de bons.

La piscina municipal torna a funcionar amb els preus habituals, 1,55€ per als menors de 14 anys, 2,55€ per als majors de 14 anys i 1,25€per a les persones jubilades; i es torna a posar a la disposició dels usuaris la venda de bons. Respecte a l’horari aquest serà ininterromput de 10:30h a 19:30h, de dilluns a diumenge.

Durant les últimes setmanes, els operaris municipals han maximitzat els esforços per a posar la instal·lació a punt. El regidor d’Esports, Rubén Ara que ha sigut testimoni de l’obertura de la piscina. En la seua visita, ha pogut comprovar les millores realitzades per a l’ús i gaudi de tota la ciutadania. “Després de diverses setmanes de treball per a la posada a punt de les instal·lacions hem obert la piscina d’estiu municipal perquè els veïns puguen divertir-se i alleujar-se de les altes temperatures d’aquesta època de l’any, contribuint a l’oci, a l’esport i als hàbits de vida saludables, i mantenint el preu d’anys anteriors, ha assenyalat Rubén”.

La instal·lació, que també compta amb una piscina infantil amb jocs aquàtics (un tobogan bambolla, un canó aquàtic i una font en forma de bolet) per a ús i gaudi dels xicotets, romandrà oberta fins al 2 de setembre.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*