La Banda Juvenil de “L’Artística” de Bunyol va oferir el seu màgic concert per l’aniversari de Montecarlo

Post també disponible en: Castellano

El Teatre Montecarlo de Bunyol s’ha transformat per art de màgia, a l’Escola de Màgia i Fetilleria de l’univers d’Harry Potter, en un concert de la Banda Juvenil de la SM “L’Artística” que va tindre lloc dissabte passat, 23 d’abril. 

Gràcies al treball i esforç de les responsables de l’agrupació, Marta Rehues i Shaila Pallás, comptant amb la inestimable ajuda de familiars i col·laboradors de la Banda Junivel, l’hall del Teatre es va omplir amb imatges de diferents estades del castell de Hogwarts, a manera de photocall, amb varetes, pocions i graneres màgiques decorant cada racó de l’entrada de Montecarlo i per descomptat, el barret seleccionador de Hogwarts, qui determina a quina casa pertanyerà cada nou alumne de l’escola. Ja al pati de butaques, els pendons amb els escuts de les diferents cases de Hogwarts penjaven de les llotges, dels quals penjaven més de 100 veles, aconseguint que el cel del Teatre lluïra com el menjador del màgic col·legi en les grans ocasions. 
Guiats per Clara Vallés com a professora de Hogwarts i un personatge fosc rondant per l’escola, encarnat per Rafa Barbancho, els assistents es van endinsar en el món màgic creat per l’escriptora J.K. Rowling, ple de misteris, criatures màgiques i encanteris. La professora, va anar introduint cadascuna de les peces interpretades, que recorrien la història d’Harry Potter, des de la primera pel·lícula, “Harry Potter i la pedra filosofal”, fins a les últimes de la saga, “Harry Potter i les relíquies de la mort”. Just abans de cada interpretació, Clara Vallés narrava la història a la qual John Williams va posar música, la del jove mag que sent un bebé, va sobreviure a l’atac del senyor fosc, Lord Voldemort, acompanyada per projeccions d’imatges de les pel·lícules. 
Conduïts pel seu director David Tarín, els nostres joves aprenents de mags van oferir els seus millors trucs, fent les delícies del públic assistent, que, sent o no fans d’Harry Potter, van gaudir de la màgia de la música en un Teatre que va complir 69 anys d’història.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*