La Canal Territori Turístic estrena aquest cap de setmana les seues rutes temàtiques als jaciments de Bicorb i al paratge natural Estubeny-Xella

Post també disponible en: Castellano

Aquest dissabte 26 i diumenge 27 de febrer, la Mancomunitat de La Canal de Navarrés realitza dues rutes temàtiques sobre senderisme i l’art rupestre. Aquestes són les primeres rutes que se celebren en el marc del programa Entre Comarques 2022, un projecte conjunt entre La Canal Territori Turístic, i les mancomunitats de la Vall d’Albaida, la Ribera d’Alta, la Ribera Baixa i l’Alcoià i el Comptat per a realitzar rutes temàtiques durant els caps de setmana dels pròxims cinc mesos.

Les pintures rupestres de Bicorb seran les protagonistes de la ruta del dissabte 26 de febrer. Els assistents partiran del Ecomuseo de Bicorb per a descobrir aquest centre d’interpretació de l’art rupestre i a continuació es desplaçaran al Barranc Bru per a veure de primera mà aquestes pintures patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

El diumenge 27 de febrer se celebrarà una ruta guiada a l’etapa Estubeny-Xella del GR 332 per a descobrir una mostra dels espectaculars paratges naturals que espera la Canal Territori Turístic. En el recorregut de 7 quilòmetres, els participants visitaran cascades d’aigua cristal·lina i podran gaudir d’un bosc mediterrani únic, un dels pocs exemples que es conserven de selva mediterrània.

Totes dues excursions estan recomanades per a famílies, grups, parelles i per a qualsevol persona interessada a conèixer a fons l’espectacular patrimoni natural i cultural d’aquesta regió, a pocs minuts de la ciutat de València. Podeu consultar tota la informació d’aquestes excursions en la web de la Canal Turisme o contactant directament a les empreses organitzadores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*